Zwangerschapsshoot

Ivette en NielsAfgelopen weekend hebben we een zwangerschapsshoot gedaan, om even stil te staan bij de zwangerschap, maar ook om een paar mooie foto’s te hebben met z’n tweeën en drieën. Mijn jongste zusje was de fotograaf. De foto’s hebben we gemaakt in het Robbenoordbos, vlakbij Den Oever. In dit bericht laat ik een paar foto’s zien.

Ivette2Een stommigheidje. De nacht ervoor had ik flink wat last van voorweeën en heb ik een kruik gebruikt om het wat rustiger te maken. De kruik was goed warm, maar niet heet. Toch had ik ‘s ochtends een paar blaartjes op mijn onderbuik. Stom, hè? Gelukkig doen ze niet zeer en zijn ze op de foto’s ook niet te zien. Deze foto vind ik heel mooi, het laat goed mijn buik zien, met een mooie strik eromheen.

Ik vond het heerlijk om even puur met de zwangerschap bezig te zijn. We hebben niet zo veel tijd ervoor gehad, en dit voelde toch erg fijn. Even aandacht voor ons mannetje.

Elsha1Ook hebben we een paar foto’s gemaakt met Elsha en met z’n drieeën als gezinnetje. Die zijn er ook niet veel. Ik ben erg blij met het resultaat. Iets moois om op terug te kijken!3en 4

3en 2Ook zijn er een paar privé foto’s gemaakt, van een blote buik, maar die houden we lekker privé, haha.

Bedankt voor het lezen!

Volg me op facebook, google+, bloglovin’, pinterest en instagram.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.