Ons gezin

Hier vind je alle berichten die gepubliceerd zijn, die gaan over het moederschap, ons gezin, tips voor jonge en aanstaande mama’s, een wekelijks overzicht en alle zwangerschapsupdates.

Je er de Weekly update. Dit is een wekelijks bericht over onze afgelopen week. Deze verschijnt iedere maandagavond online. De weekly update is gestart op 3 april en vind je hier. Deze serie begint bij de geslachtsecho van Fynn.

In de categorie Baby/ons gezin vind je artikelen over het moederschap. Zo heb ik een artikel geschreven over de melkfles, kies je voor gewone melk of opvolgmelk. Ook is er een artikel online gekomen over de kledingkasten van de kindjes. Hierbij is ook een youtube-filmpje online gekomen. Dit artikel vind je hier. Ik probeer elke week een video online te zetten.

Onder zwangerschap 1 vind je alle berichten die gepubliceerd zijn omtrent de zwangerschap van Elsha. Dit eindigt met het einde van de kraamperiode zo’n 6 weken na haar geboorte. Ik vond het een mooie en bijzondere zwangerschap en ik ben blij dat ik het vastgelegd heb. Zo kan ik nog eens teruglezen hoe ik er toen over dacht, wat ik heb meegemaakt tijdens de zwangerschap, maar ook wanneer de eerste schopjes waren, de kleding die ik aan had en nog veel meer.

Onder zwangerschap 2 vind je alle artikelen die bij de zwangerschap van Fynn horen. Een iets pittiger zwangerschap, zeker aan het eind. Maar bijzonder dat mijn lijf het trekt, zo snel een tweede erachter aan. Daarnaast was het een heel mooie bevalling van Fynn. Een bevalling om van te dromen.

Heb je vragen? Laat het me weten op info@ivetteslife.nl.