ZARA sale shoplog

ZARA sale shoplog

ZARA sale, eh… Tjah, ook ik heb er geshopt.

Ik vraag me af of er moeder niet geshopt hebben. Er zijn heel veel foto’s voorbij gekomen op social media. Nu doe ik dat lekker niet. Je ziet alleen de doos voorbij komen. De foto’s van de kleren kun je dus alleen zien in deze shoplog, haha. Wel vind ik het leuk om even te delen wat ik voor ze gekocht heb.

Wel slim van Zara om de sale te doen, wanneer de kinderbijslag binnenkomt. De mamamazzeldagen en andere sale acties zie je vaak net voor de kinderbijslag gehouden worden. Maar mensen hebben dan gewoon meer te besteden.

Overigens heeft het even geduurd voordat ik mijn pakketje had. Deze is op 4 januari bezorgd, terwijl ik hem al in het oude jaar had besteld. Zal wel met de feestdagen en de drukte van bestellingen te maken hebben. Dat had ik wel al verwacht, er komen nu ook nog kerstcadeautjes en kerstkaarten binnen. Wat jou bestelling wel op tijd?

Voor onze jongen heb ik een denim blouse en een ombre broekje gekocht. Zo’n denim blouse vind ik altijd wel mooi op een bruine of gele broek. Die heb ik nog niet in deze maat, maar komt wel. De broeken die ik voor Fynn koop, zijn voornamelijk soepele broeken, af en toe wat joggers, maar voornamelijk lekker zittend. Als hete denim is, dan wel met stretch.

 

ZARA sale shoplog

 

Ook heb ik nog 2 shirtjes voor Fynn gehaald. Basic shirtjes zijn heerlijk. En aangezien die kinderen steeds langzamer gaan groeien, moet er per maat wel steeds iets meer bijkomen, om het allemaal goed te houden. Alle kleding voor Fynn is alvast in maat 98 besteld. Maat 92 sluipt nu langzaam zijn kleding kast in. Maat 86 wordt in vele opzichten echt te klein. Alleen grote dingen van de H&M kunnen nu nog aan. Maar broekjes worden te kort of te strak bij zijn buik. Truien worden bij zijn buik vooral kort. Voor zijn armlengte valt het meestal nog wel mee.

Dus maat 86 eruit, maat 92 erin. Dat betekent verzamelen voor maat 98!

 

ZARA sale shoplog

 

Voor Elsha heb ik ook wat mooie dingen kunnen bestellen. Hoewel het voor de meiden toch iets sneller gaat, zat er veel moois nog wel tussen. Wat ik wel eens doe is af en toe tussendoor kijken of er nog wat moois is, en dit dan op mijn verlanglijstje zetten. Als het dan sale is en nog op voorraad scheelt dat toch weer, haha.

Als eerste drie vestjes. Die donkerrode met gele stipjes heb ik al voorbij zien komen bij andere mama’s. Ik vind het zo leuk, die moest ik ook hebben, en hij was nog op voorraad, yeah! Vestjes zijn zo handig om te hebben. Dan kun je gewoon t-shirtjes aan doen in de winter, maar als het binnen tropisch warm wordt door de verwarming, toch wat uittrekken, zonder dat ze er in een romper bij lopen.

 

ZARA sale shoplog

 

Het middelste vestje is van en heerlijk zacht stofje. Mooi vind ik ook dat het een lang vest is. Daar houd ik wel van. Daarbij valt hij ook nog heel soepel.

 

ZARA sale shoplog

 

Dan heb ik nog twee shirtjes en een kort broekje. Het roze shirtje houd ik zeker, maar ik twijfel nog over het rood geblokte shirtje. De kleren heb ik nog niet gepast, maar dit is het enige kledingstuk waarbij ik twijfel of deze wel gaat passen. Leuk vind ik hem zeker wel.

 

ZARA sale shoplog

 

Het broekje heb ik alvast een maat groter gekocht. Zo kan hij extra lang mee. Het concept een kort broekje met een maillot eronder vind ik zo leuk staan bij Elsha. Dus toen deze in de sale was… Je kunt het wel raden. Hij is ook nog eens van een soepel stofje, dus geen gewroet in een moeilijke broek met stof over stof van maillot op broek. Daarbij zijn de drie knoopje langs beide kanten ook heel leuk. De taille is ook hoger dan de gemiddelde broek.

 

ZARA sale shoplog

 

Dit was de shoplog alweer. Heb jij er ook geshopt? Ik ben er wel benieuwd naar. Zo nee, is dat een bewuste keuze of kon je niets vinden?

Liefs van Ivette

 
 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.