Weekly Update Ivette's Life

Weekly update #65 het licht gezien?

Weekly Update Ivette's Life Man, man, man, wat heeft Fynn een haast deze week. Wat hij allemaal voor sprongetjes gemaakt heeft, het is eigenlijk niet voorstelbaar. Zo’n ander kind is hij nu, ten opzichte van vorige week. Wil je weten wat hij allemaal kan in 1 week tijd?!

De groei van Fynn begon op 10 augustus. We hadden de box verplaatst, en hij begon zich ineens op te trekken aan de box. Niet erin, maar aan de buitenkant. Vanaf dat moment is alles steeds sneller gegaan. Hij ging overpakken, steeds steviger stappen, vervolgens aan de bank optrekken, of ieder been dat hij kon vinden. Hij wijst soms aan wat hij wil. Zo heb ik op de video staan dat hij naar buiten wijst als antwoord op de vraag ‘wat wil je doen, Fynn’. Er zijn nog veel meer dingen, zoals kusjes geven, spelletjes ide hij snapt, weten naar wie hij moet kijken als bijvoorbeeld Elsha gevraagd wordt.

Maar ik was een beetje bang dat ik zijn eerste stapjes ging missen. Nou, alsof hij dat aanvoelde. Vrijdag had hij het licht gezien. Hij zette zijn eerste stapjes en het worden er steeds meer. Daarnaast kan hij af en toe ook stoppen om weer verder te lopen. Zo mooi weer om te zien!

Waar komt die angst (groot woord) vandaan? Vandaag mocht ik dan beginnen aan een nieuwe baan, 2 dagen op een klantenservice waar ik mensen mag helpen. Zowel aan de telefoon, per email of webcare. En omdat ik al aanvoelde dat meneer toch wel stapjes ging maken in zijn ontwikkeling zou ik het jammer vinden als ik dat net miste. Maar goed, als je meer dan een jaar thuis hebt gezeten op de bank, en hij dan besluit te lopen op het moment dat je er niet bent… Je begrijpt ’em vast. Is het echt een jaar geweest. Jazeker, begin juli werkte ik voor het laatst bij mijn vorige werkgever. Ik was toen 7 maanden zwanger en mijn contract hield op (uitzendbasis) wanneer ik uitgerekend was. Details zijn niet van belang. Maar een bevalling, bekkeninstabiliteit en een half jaar ww verder zijn we dan aanbeland op 21 augustus dat ik mij volledig onafhankelijk van het UWV mag noemen. Daar ben ik toch maar trots op.

Heb ik vandaag de kindjes gemist. Ja, en nee. De knuffels en de lachjes mis ik zeker, maar ik vind het ook heerlijk om even geen mama te zijn, of 88 keer te horen op een dag. Ben ik dan een #loedermoeder, echt niet. Het was heerlijk thuis komen. Een man die aan het koken was en kindjes die al die knuffels wilde inhalen.

Daarnaast blijf ik lekker werken bij Timpaan muziek. Dat kan ik thuis doen, als de kindjes slapen (of niet). En zo ben ik weer volledig aan het werk! Volg je ons al op instagram?

Weekly Update Ivette's Life Maar wat is er de rest van de week gebeurd? Elsha is een heerlijke peuterpuber. Nee, nee, nee, dat komt ongeveer net zo vaak als mama, mama, maamaaaah voorbij. Ze hebben heerlijk in het zwembadje gezeten. Allebei, Fynn had er ineens interesse in. Dat vond Elsha alleen maar leuk. Samen hebben ze zitten spatteren met hun benen. We zijn weer gaan lunchen in Landsmeer en nu zaten ze allebei in een kinderzitje. Gezellig hoor!

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.