Weekly update

NHN-U004759_20160402_SEO_0010

 

Deze week zijn wij al weer 18 weken zwanger. Wat gaat dat snel zeg! We hebben de geslachtsecho gehad. Lees je mee?

Hoe voel ik me nu?
Qua zwangerschap gaat het goed. Ik voel me wel wat moe en de eerste harde buik was er vorige week ook. Maar over het algemeen gaat het super. De kleine heb ik ook al gevoeld op 25 maart. Zacht gerommel. Met 13 weken dacht ik ook al iets te voelen, maar ik weet het niet zeker. Af en toe, als ik niet genoeg eet gedurende de dag, wordt ik wat licht en draaierig in mijn hoofd. Maar iets zoutigs of drop eten helpt goed.
DSC_0186Een leuk moment van de week. ‘s Ochtends op tijd weer naar het werk. Ik dacht dat ik alles goed op de rit had, kom ik er rond de koffiepauze achter dat ik twee verschillende oorbellen in had. Lekker handug. Hier zie je een foto met de 18+5 weken buik. Er zijn nog maar twee normale broeken die ik pas. Dat is een groot verschil met de eerste zwangerschap. Toen liep ik met 20 weken nog in de normale broeken. We zijn bijna op de helft.

Geslachtsecho
Afgelopen zaterdag hadden wij, met 18+4 weken, de geslachtsecho. Omdat de 20-weken-echo een medische echo is, vind ik het leuk om van het geslacht een feestje te maken. Naar deze echo zijn ook iets meer mensen mee geweest. Met de 20-weken-echo heb ik liever niet te veel mensen mee. Maar ik zal jullie niet langer in spanning laten, het wordt een jongen!

De kleine/grote meid
DSC_0039Onze dochter gaat super, ze loopt al (al is het nog wankel) aan een hand stukjes door het huis. Er komen steeds meer klanken. Ook probeert ze al enkele weken dingetjes na te zeggen. Zo zeiden wij van de week ‘douche’ wanneer wij gingen douchen en dat kwam eruit als ‘does’. Haar favoriete woordje nu is ‘dat’ en ‘ish’. Heel gaaf. In de box stapt ze al over en speeltjes moeten we ook echt wisselen. Ze gaat supersnel. Vanmiddag besloot ze ineens zelf op te staan bij de tvkast. Dit is een ikeakast, en er zijn niet echt goede plekjes om je aan op te trekken. Dit heeft ze puur aan haar handen gedaan, die plat op een plank lagen. Supertrots!

DSC_0183Afgelopen week kwam ook dit bordje binnen. Een bordje vanuit Blueband Goede start. Eigenlijk best handig, want we hadden nog geen bordjes voor de meid. Dit deden we gewoon op onze eigen bordjes. Wel oude, die eventueel stuk zouden mogen vallen. Maar een leuk bordje, met een grappig plaatje.

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.