Weekly Update

Weekly Update #78

Even een dagje later…  

Ivette's lifeWat hebben we afgelopen week allemaal gedaan. Veel. We hebben de kerstboom gehaald, een kleintje. Geen gezeur met een grote en alle troep die je dan weer moet opruimen als je ook moet inpakken om te verhuizen. Dit is onze boom geworden, rood goud en groen. Op idee van Niels. Hij staat zo ook niet in de weg en ik hoef geen rekening te houden met kinderhandjes en glazen ballen, ze kunnen er toch niet bij.

Ook ben ik druk geweest met de planning voor het menu. Dit jaar mogen wij het maken. En het menu krijgt al aardig vorm. Zalm en rund komen voorbij, maar ook ravioli en nog veel meer lekkers. Vrijdagmiddag wil ik het op de website zetten. Het menu is bijna af, maar nog niet helemaal. Wil je zien wat wij gaan eten, zoek je nog inspiratie, of kijk je graag naar lekker eten #foodgasm? Houdt de website dan in de gaten!

Ivette's lifeAfgelopen vrijdag hadden mijn ouders en zusjes een concert te geven in Oostzaan, een kerstconcert. Het was een ongedwongen sfeer, klein van zetting, dus de kindjes konden mee. Man wat vonden ze dat weer mooi hoor. Al dat geluid en die instrumenten. De ruimte om lekker te rond te lopen, en mee te dansen op de muziek. Het werd wel wat laat voor de kinderen, maar ach. Ze zijn maar een keer zo klein. Hier op de foto is Elsha heerlijk aan het dansen. Het nummertje weet ik niet meer, maar iedereen kreeg er een glimlach van op zijn mond. Op een gegeven moment was het wel een rond de bedtijd van Fynn. Maar Niels wilde niet weer de sjaak zijn om naar huis te gaan met hem en Fynn in bed te leggen. Dus hij hield vol, haalde een fles warme melk en Fynn kon de avond afmaken. Fijn dat het toch een keer gelukt is, zonder veel gehuil en gedram. Elsha was zoals gewoonlijk weer een engel, met een beetje ondeugd.

Ivette's lifeZaterdagavond had ik een concert met Amicitia Landsmeer, samen met mijn moeder, Karin Bloemen en nog veel meer leuke gezellig mensen. De leeftijd van het koor was gemiddeld wat hoger dan mijn leeftijd, maar dat mocht de pret niet drukken. Leuke nieuwe mensen leren kennen en een hele nieuwe ervaring opgedaan. Mijn vader en een van mijn zusjes kwamen kijken. De uitvoering was in de Westerkerk. Maar wat kan je chaotisch zijn, zo ‘zonder dak boven je hoofd’ en een virus in je darmen. Dus ik durfde de deur niet uit, bang dat het misging in het OV. Niels heeft me dan maar weggebracht, met alle spulletjes en een strip darmstoppers. Kom ik in de kerk, was ik al wat aan de late kant. Bleek ik mijn map nog in de auto te hebben laten liggen… Niels weer bellen, komt hij terug binnen 8 minuten. Althans, na 8 minuten stond hij nog bij CS. Dus weer wachten. Wanneer hij voor de deur stond belde hij op. Dus ik er snel heen gerend. Mocht ik er niet uit, door miscommunicatie… Wat een gedoe, haha. De hele dag ben ik wel wat in de spanning geweest of mijn buik het wel zou redden. Maar het is gelukt, poeh zeg. Haha.

Ivette's lifeDeze week ben ik veel aan het werk. Ik werk sinds deze week een dag extra, zodat we beter kunnen huren. Daarnaast werkte ik nog een dag extra. Dus deze week werk ik 4 dagen, in plaats van de gebruikelijke 2. Dat is wel even wennen, met alles wat ernaast nog geregeld moet worden. Maar ik doe het met liefde. Het is een leuk team en ze helpen mij ook veel! Fijn zo’n werkplek. Daarnaast is het al een aantal jaar geleden dat ik een kerstpakket heb ontvangen. En nu was het weer zover. Een groot pakket vol Italiaanse dingetjes. Ik kan er zeker wat van gebruiken voor het kerstmenu… En nee, de ravioli maak ik zelf.

Liefs van Ivette
 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.