Weekly Update Ivette's life

Weekly Update #73

Even wat rust inbouwen. Rust voor mijzelf, maar ook rust voor het gezin. Wat hebben we dan gedaan? Leuke dingen en rust!

Dat is wat de afgelopen week gedaan. Er zijn naast de WU geen artikels online gekomen. Maar wat hebben we dan gedaan? Niet heel veel. Lekker thuis gespeeld

Donderdag zijn we pannenkoeken gaan eten bij het restaurant Stroop. Een leuke tent die er nog niet zo lang zit. Ze hebben hun restaurant in een voormalig sportkantine gemaakt, in Amsterdam-Noord. Even zoeken, maar wel de moeite waard. Ze werken er biologisch en volgens mij zijn er zelfs vegan pannenkoeken te vinden. Ze gebruiken ook minder bekende combinaties en er is veel ruimte voor kinderen. Binnenkort meer in een review.

En zondagavond hebben we alweer pannenkoeken gegeten. Een van mijn zusje riep dat ze pannenkoeken wilde bakken, dus de hele familie kwam langs. Duh. Gezellig gegeten en ze waren zo op.

Weekly Update Ivette's lifeVandaag waren de kinderen naar mijn schoonouders toe. Ik heb fijn wat kunnen werken en we waren even naar de Ikea. Man, wat was dat druk zeg. Het eten schijnt gratis te zijn voor de kinderen. Maar ik was blij dat ik er zonder kindjes was. Het restaurant zat praktisch vol. Gelukkig was de winkel iets rustiger en konden we aardig doorlopen naar wat we nodig hadden. Dit badkamer idee vind ik wel heel leuk om te bewaren en wellicht in een volgend huis toe te passen. Ik houd er wel van. Voor de rest nog wat dingetjes gekocht voor in huis.

Ook heb ik nog een leuke DIY gemaakt, zwevende kaarsen. Dat past natuurlijk helemaal bij Halloween. Ook dit staat binnenkort op de website. Hoe ik ze heb gemaakt (heel makkelijk en snel) en natuurlijk wat Elsha ervan vond.

Gelukkig gaat het tussen Niels en mij weer wat beter. Rust is fijn, en daardoor heb je ook tijd wat te praten. Dingen te zeggen zonder een verwijtende toon. Dat scheelt een hoop.

En zo is de week alweer voorbij.

Liefs van Ivette
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.