Weekly update #66 Fynn’s verjaardag vieren

Weekly Update 66 Ivette's lifeDeze week hebben wij inderdaad Fynn’s verjaardag gevierd. Hij wordt deze week 1. Dus tijd voor een feestje! Daarnaast is het onwijs druk geweest. Leuk dat je weer een kijkje neemt in ons leven.

Vorige week maandag ben ik mijn nieuwe baan gestart. Leuk werk, leuk team, nieuwe uitdaging. Ik ben er heel er blij mee. Daarnaast was het qua website gebeuren ook druk, moest ik een verjaardag voorbereiden en was het warm. En met 2 kinderen is het gewoon pittig. Ik hoef geen medelijden, het is zoals het is en ik ben heel dankbaar voor de kindjes en dingen die ik heb. Het is alleen door een samenkomst van heel veel dingen, dat ik voor Fynn niet alles kon doen wat ik voor Elsha wel had gedaan. Nou weet ik ook wel dat een kind daar nog niet veel van meekrijgt en hij was superblij met alle aandacht, cadeau’s en gezelligheid. Maar toch, ik voel het in mijn moederhart. (klaagmodus uit)

Ivette's lifeDonderdag is meneer echt jarig. Helaas is Niels dan naar zijn opleiding, de eerste dag (ja echt, klaagmodus is uit). Dat kan je niet echt missen. Desalniettemin heb ik heel leuke dingen gepland. Ik wil evengoed de ballonnenfoto’s maken. En ik ga woensdag een meptaartje maken, zodat hij die donderdag gewoon kan opeten. Daarna gaan we naar de dierentuin. Dat is een verjaardagscadeau van mij die ik gebruik voor zijn dag. Effectief toch? Dus het beloofd een heel mooie dag te worden!

Ivette's lifeZaterdag was het bakdag. ‘s Ochtends de boodschappen gedaan. ‘s Middag kwamen mijn ouders en jongste zusje helpen de tuin weer enigszins toonbaar te maken. 3 groene bakken zijn volledig vol. Mijn dank is groot! Qua taarten nu geen groot’s recept. Wel 3 makkelijke en heerlijke taarten die grotendeels in een middag al klaar waren. Met Elsha’s verjaardag had ik voor 2 taarten en een meptaartje 2 dagen nodig. En met dit weer wel erg fijn. Ik had een pannenkoekentaart gemaakt. Een verbeterde versie van het eerdere recept. Deze zal dus binnenkort ook op de website komen. Een vruchtenvlaai, met chocolade verrassing. En als laatste een no-bake cheesecake met aardbeien.

Zondag hadden we op tijd de tuin klaar. Tuinstoelen stonden klaar, parasols, zwembadje, allerlei drankjes koud, kinderen schoon, en wij uiteindelijk ook, huis aan kant. Zegt Elsha rond 12.30, mama dikke drol (met dank aan oma), dus wij zetten het potje klaar, haar erop met een boekje en een fles drinken. Maar wat er kwam, helemaal niets. Dus na 10 minuten toch weer eraf en lekker in het zwembadje. Niels gaat naar de winkel voor de laatste dingetjes. Hoor ik ineens mama, dikke drol zwembad. Oh oh. En je raadt het natuurlijk al. Dat badje kon ik gaan schoonmaken. Maar trots ben ik zeker, want we zijn een stapje dichter bij zindelijkheid. Ze geeft het aan!

Ivette's lifeMan man man, wat is die knaap verwend. Een puzzel, kleding, treintje, auto’s, auto-mat, boeken, autogarage, winterjas, stoeltje, en een watertafel. Daar hebben ze de hele middag verder mee gespeeld. Het was natuurlijk bloedheet. En daar hebben we gebruik van gemaakt. Het was een mooie middag waarvan ik erg genoten heb, en de kindjes nog het meest.

En we hebben geproost op al het moois van de afgelopen periode. Even ter opsomming, huis verkocht – nieuwe baan – nog een nieuwe baan – Fynn is geen huilbaby meer – Fynn gaat zichzelf vermaken – zitten, lopen en kruipen – Elsha praat fantastisch goed – Niels heeft zijn dirigenten Ivette's lifeopleiding afgerond met diploma – Niels is bijna klaar met zijn tweede opleiding en gaat deze week starten met zijn derde opleiding – lieve familie die ons heel erg goed steunt en helpt. Wat wil een mens nog meer. Dus proost!

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

1 thought on “Weekly update #66 Fynn’s verjaardag vieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.