Weekly Update Ivette's life

Weekly Update #62

Weekly Update Ivette's lifeDaar zijn we weer. Wil je net weer de boel goed gaan oppakken, wordt ik wéér ziek. Een week op bed met koorts en kou, algehele tandvleesontsteking, en nog meer ongein die ik verder niet ga herhalen. Dus vorige week geen WU. Maar er is ook goed nieuws te vertellen!

Het goede nieuws is dat Fynn zijn bedje eindelijk naar beneden kon. Of eigenlijk moest. Hij had ineens door dat hij de rand vast kon pakken en kon gaan staan. Dus hij ging niet eerder slapen voordat het bedje naar beneden was.  Mijn grote baby wordt steeds ivette's life WUminder baby. Geen foto van het moment zelf, maar wel eentje waar hij heel blij is in de lucht. Daarnaast heeft hij zijn tong gevonden. Ineens gaat hij praatjes maken, duidelijk verschillende klanken en meerdere letters is hij aan het oefenen. En hij heeft er enorm veel plezier in. En iedere keer als hij aan het eten is dat zegt hij hengjeng. Klinkt als lekker toch?

Elsha heeft een nieuw zinnetje. Ook niet. Ja echt, het zinnetje is Ook niet. Alles is ook niet. Uiteindelijk krijg je na 25 vragen toch ergens een keer een ja op. In plaats van dat ze zelf aangeeft wat ze wil, wacht ze tot je de juiste vraag stelt. Tjah. Maar haar vocabulaire gaat met sprongen vooruit. Zij leert elke dag zoveel nieuwe woordjes en wil graag weten wat het geluid is dat ze hoor.

Ivette's life WUVorige week vrijdag zijn we ‘s middags en ‘s avonds naar vrienden gegaan. Zij stonden op een camping in Noord-Holland en dat vonden wij wel gezellig. Elsha was alleen maar aan het racen over het grasveld bij de caravan. Van de ruimte die ze daar tot haar beschikking had, was ze enorm aan het genieten. En ze is niet bang aangelegd, ze gaat rustig de hoek om, waar ze ons niet meer ziet. Gelukkig reageert ze nog door terug te lopen als we haar roepen, haha. Een leuk moment was dat we even naar een kinderspeelplek gingen, waar rondom wat caravans stonden. Hier speelden ook een vader met zijn zoontje en een bal. Elsha loopt naar de bal, pakt het op en loopt er mee weg. Ehm… Dat is niet helemaal de bedoeling. ‘s Avonds hebben we op het strand gegeten in Callantsoog, lekker makkelijk en best goedkoop.

ivette's life WUZaterdag hadden we nog een supermoment met WC-papier. Je hebt wel eens van die momentjes die je niet bij je kind in dezelfde ruimte bent. Dit is het gevolg. En ja, het was ook nat. Fris, hè?

En heeft u een tromroffel… Na meer dan een half jaar de vaat steeds opstapelen en dan door een enorme stapel borden, bekers, pannen, bestek en al dat niet meer te werken, hebben we nu een vaatwasser gehaald. Geen hoogstaand niveau, lekker makkelijk via marktplaats, spotgoedkoop en prima werkend. Hij staat toch in de schuur, dus ik vond het zonde om een supermooi duur model te halen. En we hebben geen stapels vaat meer staan. Wat scheelt dat een tijd, beren op de weg, en het lamlendige gevoel dat je ‘s avonds om 22 uur nog aan de slag moet. Blegh. Nee nu is het na het eten de keuken opruimen, vaatwasser inruimen en dan is het klaar. Whoohoo!

ivette's life WUNa het ophalen zijn we even wat gaan drinken in het Fletcher Hotel, die toren langs de A2/A9. Ze hadden geen taart, maar het uitzicht was best leuk. Je zit op 17 hoog in de lounge bar wat te drinken. Elsha was wat was aan het rondrennen, ze kon geen kant op en het was er rustig, dus andere gasten hadden er niet echt last van.

En zo zit de Weekly Update van deze weer er weer op.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

2 thoughts on “Weekly Update #62

    1. Valt wel mee :). In de keuken is geen wateraansluiting of plek. En het is keuken uit naar buiten, 2 stappen naar rechts, deur open en dan staan we al in de schuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *