Ivette's life Weekly Update

Weekly update #56 Moederdag

Ivette's life Weekly UpdateGoedenavond lieve mensen. Een nieuwe week, een nieuwe update. Een bezoekje aan Leiden, en natuurlijk Moederdag. Man wat was dat me een dag.

Dinsdagavond zijn we even langs de muziekvereniging in Callantsoog geweest om wat bladmuziek op te halen. Onderweg zijn we even gestopt bij een van de mooie bloemenvelden. Zulke mooie kleurtjes komen daar altijd naar voren. Maat wat ik mij Ivette's life Weekly Updatealtijd afvraag is waarom de kleuren halverwege een baan wisselen. Zijn de zaadjes op? Is er niet meer vraag naar? Het deel van mijn hersenen dat in patronen denkt vind dat soms iets wat storend aan het zichtveld, haha. Meer die daar last van hebben? Deze kleur tulpen vind ik in ieder geval erg mooi. En het soort is ook niet een standaard. Welke het is durf ik niet te zeggen.

Ivette's life Weekly UpdateVoor Fynn had ik een brilletje gehaald als we bijvoorbeeld gaan fietsen of in de kinderwagen. Dan is een brilletje soms wel fijn. En meneer liet het keurig zitten en begon er zelfs bij te lachen. Goed teken!

Elsha had ook een leuk brilletje gekregen, een roze uiteraard. Daar loopt ze de hele winkel mee door, dan weer op, dan weer af.

Donderdag had ik een sollicitatiegesprek in de buurt van Leiden. Niels was mee met de kindjes, zodat we daarna gezellig met z’n allen even op stap konden. Dus zijn we Leiden in Ivette's life Weekly Updategegaan. Zo kom je langs de Morsch Poort die nu 348 jaar oud is. en een leuk oud centrum. Daar kan ik altijd zo van genieten. De oude centrumpjes, lekker genieten en naar boven kijken, wat voor moois er op de gevel staat.

Ergens aan het water is een Grand Café te vinden, Vlot. Zo groot oogt het niet, eerder knus en gezellig, aan en op het water. Je kijkt naar buiten, over het water. De bootjes varen langs en je kunt ook nog lekker buiten zitten. Met een loslopende Elsha leek ons dat niet zo handig. Dus wij zijn lekker binnen gaan zitten. Daar hebben we genoten van een heerlijke lunch en Ivette's life Weekly Updateuiteraard had ik een broodje carpaccio. dit keer met truffelmayonaise en pompoenpitjes. Zie hier het resultaat. En de smaak mag er zijn, wel ik toch wat zout miste. De alfalfa bovenop was heerlijk en het donkere brood was niet te hard. Zo kon ik Fynn er ook nog een hapje van geven. Daarna zijn we in de binnenstad nog even gaan shoppen. Zo heb ik eindelijk een nieuwe tas gevonden, heb ik nog wat kledinghangers voor de kindjes meegenomen en zwemluiers. Die zullen in de zomer natuurlijk weer gebruikt gaan worden.

Zaterdag hebben wij uiteraard het Song Festival gezien. Heel toevallig zijn wij weer 11e geworden, net als vorig jaar. Een mooie uitvoering weer en erg genoten van de mooie liedjes!

Ivette's life Weekly UpdateZondag was het Moederdag. En man wat ben ik verwend door de lieve kindjes en man. Een boek over chalkletteren en de DVDset van Outlander, seizoen 1. Ik ben gek op Outlander en kan er helemaal in wegzwijmelen. Ja, de serie staat ook op Netflix, maar ik wilde het toch graag hebben. Ten eerste omdat je Netflix niet altijd kunt vertrouwen dat iets wat je wilt zien er altijd op blijft staan. Ten tweede, omdat je werk dat je goed vindt moet blijven stimuleren. Dus jeej!

Verder was Fynn erg hangerig en huilerig. Niet leuk. Het enige wat hij wil doen is staan, of hangen bij Niels. Er is niet veel wat goed gaat bij het mannetje. Maar daarover zometeen meer. In Oostzaan is er altijd braderie en vrijmarkt met Moederdag. Daar zijn we dan natuurlijk een paar keer overheen gelopen. Traditioneel de aarbeien gekocht, een leuk jurkje voor Elsha en nog wat lekkers voor de lunch. ‘s Avonds hebben we mijn moeder getrakteerd op de sushi. Maar zoals te verwachten vond Fynn dat echt niet leuk. Heel even, aan het begin, vond hij het leuk, maar kort daarna was er geen weg meer met hem te bezeilen. Dus ben ik na ronde 1 maar met hem gaan lopen, hij in de kinderwagen en dan maar langs de (Ongedempte?) Gedempte Gracht. Eenmaal terug viel hij bijna in slaap en nam Niels het over. Na 5 minuten kwam hij binnen en was Fynn nog steeds niet in slaap. Toen is mijn moeder maar met hem gaan wiebelen binnen en viel hij eindelijk in slaap. Zo heeft hij een klein uurtje geslapen en begon het feest weer. Gelukkig waren we bijna klaar en konden we snel naar huis gaan. Maar het bleef een mooie dag. Elsha hing om mijn nek en zei:”Lieve mama”. Dat maakt alles goed. Maar ook zij was het gebler van Fynn wel zat en schreeuwde bij het vertrekken naar huis keihard: “Fynn hou op!”… Hij was gelijk stil en heeft niet meer gehuild totdat we thuis geparkeerd waren. En Niels en ik lagen tot halverwege de rit naar huis in een deuk van de slappe lach. En Fynn, die werd weer vrolijk wakker op maandagochtend, om half 7. pff.

Vandaag had Fynn weer zo’n dag en eigenlijk zit hij al een paar dagen in zo’n bui. Zeer vermoeiend is dat en heeft nog wel eens wat hoofdpijn tot gevolg. En dan valt in eens het kwartje. Meneer heeft een sprongetje, met als toppunt (of dieptepunt, net hoe je het bekijkt) met 36 weken. En rara, hoe oud is hij nu? Jup, 36 weken. Het duurt tot 37,5 weken. We zijn er bijna.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.