Ivette's life weekly update

Weekly update #53 Blub

Ivette's life weekly updateToen ik voor deze weekly update weer door mijn foto’s scrollde, kwam ik tot de ontdekking dat de enige foto’s die ik heb gemaakt met mijn camera, luiers zijn die verkocht mogen worden (iemand maatje 1 en 2 nodig?), foto’s voor twee samenwerkingen (houd de website in de gaten!) en de nieuwe Rituals. Tjah, hoe maak je daar dan een weekly update van? Nou… gewoon doen, haha.

Terug naar de foto’s die ik met mijn camera heb gemaakt. De luiers zijn te koop. Wil je ze hebben, stuur me een bericht via email of een van de social media kanalen. Een berichtje onder dit artikel mag natuurlijk ook. Het zijn 2 pakken maat 1 en 2 pakken maat 2.

Ivette's life weekly update

Nu de tandjes in razend tempo doorkomen bij Fynn, wordt het tijd dat we zijn tanden gaan poetsen. Hier hebben we hem alvast een tandenborstel gegeven, lekker voor de smaak. En vervelend vond hij het niet. Inmiddels heeft hij 4 tanden door, in een maand tijd.

Ivette's life weekly update

Woensdag hebben we lekker geshopt. Ik had een bon van de Rituals gekregen en die wilde ik graag gebruiken. Ze hebben er een nieuwe geur, verbana en petitgrain (oranjebloesem), en die vind ik erg lekker ruiken. Hij is vrij sterk, maar erg lekker. Lekker citrusachtig, dat past goed bij de zomer. Ook heb ik nog wat boekjes gekocht en nieuwe schoenen. Het stomme was dat ik bij de volgende winkel bij de kassa stond en ineens bedacht dat ik die Rituals bon niet gebruikt heb, haha.

Ivette's life weekly update

Vrijdag ben ik met de kindjes naar mijn oma geweest. We hebben lekker geluncht en boodschappen gedaan. Tijdens het eten was Fynn al moe en niet lang daarna viel hij toch in slaap. Gelukkig maar, want een jengelend kind en een heerlijke carpacciosalade zijn niet een heel goede combinatie haha.

Elsha eet op het moment niet heel veel. Haar bordje gaat vaak niet leeg. En of ze echt vol is betwijfel ik. Vaak krijgen we er nog wel een paar hapjes in door te vragen of Fynn het hapje mag. Dan is het antwoord standaard nee. Onze reactie is dan dat ze het dan zelf moet opeten. Maar je wilt de kindjes niet tegen elkaar uitspelen, nu al… Dus doen we het niet te vaak. Er zijn een paar dingen die wel op gaan. Verse pasta gaat altijd op, maar dan zonder de saus. Een potje met spaghetti bolognese gaat er altijd in. De smaken bloemkool en broccoli zijn ook nog niet vervelend. Maar haar lunch gaat geregeld niet op. Ach, zo lang we er geen strijd van maken zal het vast weer goed komen.

Sinds zaterdag hebben we twee nieuwe huisdieren. Nemo en Dory. Jawel, twee heuse goudvissen. We kregen van een lieve buurvrouw van mijn ouders een vissenkom, vierkant, die ze overhad. We kwamen haar tegen bij de kooikarpers van de Chinees in het dorp. En Elsha gaat dan altij Vissie kijkuh. Dus had zij het lege aquariumpje naar mijn ouders gebracht. Zaterdag kregen we twee vissen van mijn vader. Ze hebben ook al een bijnaam, blub en blub!

Ivette's life weekly updateIvette's life weekly update

Fynn gaat zichzelf steeds beter vermaken, eindelijk. Het heeft even geduurd. Maar met een vol buikje een een goed uitgeslapen koppie doet hij lekker aan gymnastiek op zijn boxkleed. Wel op de grond, want de box is nog steeds een no-go. Die gaat binnenkort ook weg.

Ivette's life weekly update

Zondag hadden wij visite van een vriendin die ik al veel te lang niet had gezien. Heel gezellig dat ze langskwam met haar man en kindje. Die is 2 maanden jonger dan Fynn. En zo’n verschil weer. En een bewustwording dat in een korte tijd er zo veel kan veranderen! Fijn om haar weer gezien te hebben!

Vandaag was het wasdag. Ja ook ik heb er niet altijd zin in en dat was de vorige week al. Dus het moest nu echt… En met trots mag ik zeggen dat ‘s avonds de was gehalveerd is. Tjah, na 4 wassen achter elkaar draaien is het wasrek vol. Dan kun je wel gaan wassen, maar dan gaat het zo liggen stinken in de wasmachine zelf. Dus rustig gewassen, boekje gelezen en gespeeld met de kindjes.

En zo was mijn eerste week als 28-jarige gegaan.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.