Weekly update #52 Mijn verjaardag

Wat is het afgelopen jaar snel gegaan. Dit is de 52e editie van de weekly update. Een bijzondere, want dat betekent dat ik nu ruim een jaar op ivetteslife.nl aan het schrijven ben. En daar ben ik trots op!

Deze 52e editie valt samen met mijn verjaardag. Wat natuurlijk nog meer bijzonder is. En dat is allemaal mogelijk door jullie, lieve lezers. Bedankt dat jullie blijven lezen, super dat er steeds meer lezers bijkomen! Dank jullie wel!
Terug naar de WU. Dinsdag waren de kindjes bij mijn schoonouders. ‘s Middags ging ik met Niels lunchen bij de sushibar in Zaandam. Een leuke tent, en we hadden hem nu helemaal voor onszelf. Hoe apart is dat. Een privérestaurant. Heerlijk genoten van een alcoholvrije cocktail en lekkere sushi hapjes. Ivette's life Weekly Update sushiDe weerkaatsing van het licht naar binnen, om de telefoon van Niels gaf een heel gaaf beeld. Dat moest natuurlijk even vastgelegd worden.
Na de sushi waren we nog even de stad in gegaan en hebben we alvast wat spulletjes gekocht voor mijn verjaardag en schoenen voor Elsha en mij. Zomerschoenen wel te verstaan. En niet zo maar twee paar schoenen, maar een heus matching setje.
Woensdag en donderdag was het rustig en hebben we niet zo veel gedaan. Voorbereidingen treffen voor de verjaardag, lijstjes, menu, etc. daar was ik vooral mee bezig.

Vrijdag was ik dan echt jarig. Whoohoo! ‘s Ochtends had ik vroeg al de boodschappen gedaan. Daarna ging Niels studeren. Mijn moeder, oma en zusje zijn nog even langs geweest om me te feliciteren.
Ivette's life weekly update #52 verjaardag‘s Avonds zijn we weer lekker pannenkoeken gaan eten met ons gezin. Ik wilde er even uit, niet te veel afwas hebben, makkelijk eten, en redelijk snel weer thuis zijn. Dan was dit een goede optie. De shoarma pannenkoek was weer overheerlijk. En Elsha heeft nog even gespeeld met een ander kindje. Van Fynn pakt ze speelgoed af, maar met dit iets oudere kindje ging ze spelen, praten en afkijken. Even een genietmomentje!
Eenmaal thuis, ben ik begonnen met de eerste baksels. Macarons en 3 taarten gebakken. Althans 2 cakelagen en een red velvet cake. De macarons zijn helaas mislukt, dat was echt jammer. Maar gelukkig kon ik van een batch de koekjes nog bewaren en heb ik daar iets anders meegedaan.

Zaterdag zijn de kindjes op tijd naar mijn ouders gebracht. Zo kon ik de hele dag gaan bakken, eten klaar maken. Nu hoor ik je denken, man wat een werk. Ja dat klopt. En dat vind ik leuk. Met verjaardagen maak ik er af en toe een feestje van. Dat vind ik gezellig, leuk en zo kan ik ook gezellig kletsen, zonder dat ik constant aan het verzorgen ben. Op zaterdag had ik cupcakes gebakken, de watercolorcake in elkaar gezet, hartige hapjes gemaakt. Ik wilde op zaterdag zoveel mogelijk afhebben, zodat ik zondagochtend rustig de laatste dingetjes kon doen en me rustig kon douchen en aankleden. En dat is gelukt. Ik denk dat dit de eerste echte verjaardag is, waar ik geen stress heb gehad. Mijn jongste zusje kwam iets eerder langs, om de laatste stresspuntjes op te vangen. En die was helemaal verbaast dat ze eigenlijk niet echt nodig was voor het opvangen van de kindjes bijvoorbeeld.

Ivette's life weekly update #52 verjaardag

Zondag was dan mijn verjaardag. Een heerlijk gezellige dag met veel eten, echt veel. Van mijn verjaardag had ik gelijk een paasbrunch gemaakt. Rond half 12 konden de mensen komen, tot ongeveer 3 uur in de middag. Dan was het daarna rustig voor de kindjes en konden we in alle rust ‘s avonds de dag afsluiten.
Qua eten had ik me toch iets verkeken op wat dingetjes, maar dat geeft niet. Daar hebben we gisteravond en vandaag nog wat van kunnen eten. Dat scheelt weer…En wat ben ik verwend zeg, veel bijdragen gekregen voor hobbyspulletjes, een mooie magazinemand, pastamachine en cadeaubonnen. Dat wordt weer shoppuh! ‘s Middags na half 4 waren de meeste weer weg. De boel was weer aardig opgeruimd. Heerlijk zo’n dag!

Ivette's life weekly update #52 verjaardag

In de loop van de week zal ik wat van deze hapjes aan jullie voordragen, die favoriet waren onder de gasten!

Maandag, vandaag, hadden we niets in de planning. Zo stonden we op. We zijn de dag rustig gestart, beetje gerommeld in huis, gespeeld met de kindjes. Totdat mijn vader opeens op de stoep stond. In alle drukte was ik vergeten dat vandaag mijn opa’s verjaardag gevierd werd. Hij wordt morgen namelijk 90. Het is me even ontgaan. Maar snel omgekleed, kinderen ingepakt en gaan. Het gezelschap kwam samen in het Twiske Paviljoen. Daar hebben we heerlijk gegeten! Een aanrader. Aan het eind van de middag hebben we trouwjurken zitten uitzoeken met mijn zusjes en moeder voor een van de zusjes. Daarna heb ik daar gegeten. En zo is de week alweer voorbij gevlogen.

In de loop van de week komt een samenvattend overzicht van alle weekly updates van het afgelopen jaar! Volg me om die niet te missen!

Vanaf volgende week komt er een nieuw logo, zodat je elke weekly update kunt herkennen. Voor iets meer overzicht. Ik ben benieuwd wat jullie er dan van vinden.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.