Weekly update #50 Ivette's life

Weekly update #50

Weekly update #50 Ivette's lifeWeekly update #50. De week waarin mijn schoonvader zijn 80e verjaardag vierde, ik langsging bij Stichting Babyspullen, ben ik gestart met de uitnodigingen voor mijn verjaardag, hebben we de Harry Potter Expo bezocht en nog veel meer!

Zoals je vorige week kon lezen, kan Fynn nu zitten. We zetten hem nu dan op de grond, op een boxkleed, met een voedingskussen erachter. Als hij dan omvalt en we zijn net niet in de buurt genoeg, valt hij nog zacht. En heerlijk zit hij dan te spelen met Elsha, die zijn speelgoed afpakt en dan weer teruggeeft. Dit is echt heerlijk genieten en zo fijn om te zien. Ze gaan steeds meer op elkaar reageren.

Weekly update #50 Ivette's life

Donderdag kwam het eerste tandje van Fynn door. Normaliter is dit een ondertandje. Echter hebben deze twee nog niet zoveel zin om door het tandvlees heen te prikken. Je ziet ze zitten en voelt ze ook wel onder het tandvlees. Maar het harde randje is nog niet te voelen. Daarentegen kwam vandaag het eerste tandje aan de bovenkant, bovenrechts door. En de linkertand staat, net als onder, ook al klaar. Benieuwd of hij ze alle vier doorkrijgt deze week. Gelukkig heeft hij er geen merkbare last van. Ik kan gewoon voelen, zonder dat het pijn doet. Zijn billetjes blijven tot nu toe ook bespaard van ongemak. So far so good!

Deze dag wilde ik eens een nieuw recept proberen. Deze keer kwam het uit de Foodies, waar ik al jaren lid van ben, soms met een tussenpose. Heerlijk vind ik het om door dat blad te bladeren, maar vaak gebruiken ze producten die je niet zo snel kunt vinden. Nu was er een op het oog makkelijk recept. Maar gaande weg stond er toch een fout in. Uiteindelijk is het ongeveer wel gelukt, maar niet helemaal. Smaken deed het zeker wel: malfatti met ansjovis-basilicumsaus. Helaas staat dit recept niet op internet. Maar lekker is het zeker wel! Je maakt malfattie van spinazi, knoflook, ricotta, eidooiers, parmezaan en bloem. Dit bak je dan in de pan. Voor de saus gebruik je basilicum, knoflook, ansjovisfiletjes, olijfolie, wittewijazijn, chilipoeder en cherrytomaten. Een heerlijke salade over de malfatti heen. Klinkt dit naar meer? Vraag dan even voor het recept.

Weekly update #50 Ivette's life

Vrijdag ben ik begonnen met de uitnodigingen voor mijn verjaardag. Deze wilde ik ook weer zelf maken, met een kuikenstempelset. Echter moet ik deze nog steeds binnenkrijgen van de webshop en contact is ook niet alles. Dus heb ik maar een flamingo gemaakt. Morgen gaan ze op de bus. Dat is de titelfoto.

Zaterdag hadden we feest van mijn schoonvader. Hij is 80 geworden en dat werd groots gevierd in de Spartahal. Daar is een kegelbaan en een biljart. Er waren zo’n 35 mensen en het was een gezellige boel. En man, wat hadden mijn schoonouders weer veel lekkers verzorgd. Fynn vond de biljartbaan erg interessant, met die ballen. Jong geleerd is…

Weekly update #50 Ivette's life

Zondag ben ik met mijn zusjes en twee vriendinnen naar de Harry Potter Expo geweest. Leuk om een keer gezien te hebben. Meer hierover volgt in de review binnenkort. Wel wil ik alvast meegeven dat het handig is om op een doordeweekse dag te gaan, als dat lukt. En neem alleen een minitasje mee. Je wordt gesommeerd de tas in een kluis te doen en dat kost je €0,50 die je niet terugkrijgt. De manier waarop was voor mij geen fijne start. Misschien heb ik het gemist op de website, maar je kunt het op z’n minst even vragen. Hieronder zie je een madragora. Een met van dat oor-verdovend geluid.

Weekly update #50 Ivette's life

Deze middag stond in het teken van Stichting Babyspullen. Een stichting waarvoor ik een jaar geleden al een artikel schreef. Deze week staan ze weer in de picture. Zij hadden een mamabloggersmiddag georganiseerd. Met nog twee andere bloggers hadden wij een gezellige middag, hebben we nog even geholpen met het uitzoeken van kleding. En nog veel meer. Hierover volgt morgen meer.

Weekly update #50 Ivette's life

En zo is de week al weer om. Komende week staan ook weer leuke dingen op het programma!

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.