Weekly update #49 Ivette's life

Weekly update #49

Weekly update #49 Ivette's lifeDe website bestaat inmiddels een jaar en de weekly update is er ook bijna. Over een paar weken zal ik het afgelopen jaar eens bekijken. Vanavond gaan we eerst de afgelopen week eens bespreken. Leuk dat je er weer bent!

Dinsdag ben ik begonnen met de crêpe taart. De crêpes heb ik vandaag gebakken en de eerste 3 mislukten. Maar daarna kreeg ik het onder de vingers. En dan gaat het best snel. Woensdag heb ik de crêpe taart afgemaakt. En het was best lekker. Let wel, het recept is een basisrecept. Dus wij hebben er nog lekkere chocoladepasta aan toegevoegd.Weekly update Ivette's lifeVaak eten wij salade ‘s middags. Heerlijk en gezond. Dit keer had ik zit in scrambled eggs. Voor wat zout had ik er spekjes doorheen gebakken. En om toch iets groens toe te voegen, had ik er avocado overheen gestrooid. Een heerlijke afwisseling!

Ivette's life Weekly update

Donderdag was Elsha ook geïnteresseerd in knutselspulletjes. Dus ik had haar lekker aan het bureautje gezet, op schoot, met een donker papiertje en een krijtmarker. Weer eens wat anders dan een witte ondergrond en potloden. En mooi dat ze het vond. Het is een heel kunstwerk geworden.

Ivette's life Weekly update

Vrijdag hadden wij een gesprek op niveau tussen Fynn en Pip. Lachen, knuffelen, gieren, brullen, zingen, babbelen. Zo heerlijk om te zien. Dat zijn echt weer van die genietmomentjes.

Ivette's life Weekly update

Zaterdag vond Fynn het een mooie dag om te gaan zitten. Ik zet hem neer, en hij blijft zitten. Jeej! Af en toe valt hij nog om, maar dit betekent dat het niet lang meer duurt dat hij rustig op de grond kan zitten, zonder dat hij gaat huilen, wanneer ik wegloop om wat te pakken, doen of iets. Dat betekent dat hij snel zelfstandiger gaat worden.

Ivette's life Weekly update

Wat Fynn ook fijn vindt is gluren bij de buren. ‘s Ochtends zetten we hem na de fles even in zijn stoel. En als hij dan bij het gordijn zit en die op grijpbare afstand is, dan gaat ie even gluren. Ik loop dan nog in mijn pyjama, en dat hoeft niet de hele wereld te zien. Haha. Hij kan alleen niet wachten om meer te zien dan de binnenkamer. Dat is de titelfoto/

Zondag zijn we even naar de kinderboederij in het Twiske geweest. Er waren niet al te jonge biggen, heel druk aan het rennen. En er waren grote varkens die het heel goed hadden, en genoten van hun bieten. Jazeker, varkens eten bieten. Zijn ze daarom zo roze? Zelfs hun uitwerpselen waren verkleurd. Ook mochten we genieten van de koeien die op stal moesten gaan staan. Dit om te zorgen dat het gras nog genoeg kan aangroeien. Eentje vond het leuk om onder het touw door te lopen, een ander deel van het erf op. En niet meer terug willen onder het touw door, haha. Heel gezellig.

Ivette's life Weekly updateEn de week sluit ik af met wat lettering. Voor de volgens op instagram, die hebben dit plaatje al gezien. Bij @dutchlettering is er nu een challenge gaande, om elke dag wat te letteren. Je hoeft niet elke dag, want het doel is om meer creativiteit te veroorzaken. Als je kunt, dan mag je meedoen.Ivette's life Weekly updateFijne week allemaal.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook googleGerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.