Weekly updtae #48 Oeps

Weekly update #48 Oeps

Weekly updtae #48 OepsDeze week hebben we een paar oeps momentjes gehad. En met name met Elsha. De inleiding is kort. Geen spoiler-alert vandaag.

Eerst even deze foto. Afgelopen week hadden we een paar mooie dagen. En gelijk stond deze boom in bloei. Met een strakblauwe lucht erachter vond ik dat wel een heel mooi plaatje om niet te schieten. Ook onze Gieser Wildeman staat al bijna in bloei. Kunnen jullie ook zo genieten van al het bloeiend moois?

Ivette's life mooie weer

Als ik begin over oepsmomentjes, moet ik dan gelijk denken aan een van die reclames over oeps-momentjes en het verband erbij. Dat werd door mijn man opgevat alsof een menstruatie een oeps-momentje is geworden. Ik lag dubbel van het lachen. Daar ging het natuurlijk niet over, maar deze week staat wel in het teken van (niet die) oeps-momentjes.

Elsha heeft deze week een baldadige week. Flink aan het klieren. En rennen gaat ook steeds harder. Dus als ze eens sokken in huis aanheeft en gaat rennen, gaat ze meestal onderuit. Soms met een oeps-momentje, rara… ze is gevallen. We deden haar al niet vaak sokken aan, maar nu is het beter om dat echt niet te doen.

Afgelopen weekend wilde de kat graag brokjes… (ik hoor je al denken, maar ga toch lekker mijn verhaal schrijven). En, misschien een beetje stom van mij, ik dacht dat het wel leuk zou zijn om te kijken of ze eten geven ook als snapt. En ja hoor, brokjes geven snapt ze. Ze pakt de zak, doet hem open en strooit wat brokjes in het bakje… op de grond, tussen de richel. En de zak, die was leeg ja. Haha. En van dit oeps-momentje heb ik mooi een foto gemaakt.

Een andere dag was dat Niels op zolder zat te studeren voor zijn dirigeerschap. Dus ik was beneden met de kids. Op een gegeven moment bracht ik Fynn naar bed. En liet ik Elsha even beneden. Nee, ze is niet de trap opgeklommen en gevallen. Dat vind ik geen oeps-moment. Maar ze was dus even alleen beneden. Samen met een pen. Ja. *zucht. De wereld heeft er een nieuwe Picasso-in-de-dop erbij. En die draadmandtafel gaan we maar opnieuw schuren en lakken. De andere, grijze tafel zat ook onder de pen. Maar dat is er gelukkig met een beetje schimmelreiniger vanaf gegaan.

Ivette's life oeps tafel kattenbrokjesZondag was er dan de swapdag. In februari is er met een stel meiden, die allemaal in augustus waren uitgerekend, een voorjaarsswap opgezet. Ik zag dat wel eens voorbij komen, maar nog niet eerder meegedaan. Nu was daar dan toch de mogelijkheid en die kon ik niet laten schieten. Voor mijn swapmaatje, die ik ook had getrokken met een Sinterklaas cadeautjes uitwisseling (achteraf gezien was dat mijn eerste swap, haha), had ik zoveel mogelijk van haar lijstje willen kopen. Dat zijn een opblaasband voor haar zoontje geworden, een blokkendoosje, en 2 kleine zeepjes voor mee met zwemmen. Op de dag van open maken, afgelopen zondag, zag ik haar foto en ze was er erg blij mee! Leuk om anderen zo te verwennen.
Ik kreeg mijn swapcadeautjes van een andere mama terug. Deze lieve mama had een shirtje voor Fynn uitgekozen. Hij groeit zo hard, dat kunnen we wel gebruiken. Speelgoed hebben we al genoeg. Daarnaast had zij er nog knabbels bijgedaan. Die zijn al open voor Elsha. Verder hebben nog een bijdrage gekregen voor een zeepfles van Rituals. Die zeepflessen zijn behoorlijk duur en ik ben blij met iedere bijdrage. Die wordt binnenkort gehaald! Wij zijn er erg blij mee! Leuk om te doen.

Ivette's life swap

Zondagavond zijn we even gezellig naar het Pannekoeken Paleis geweest in Zaandam. In voorbereiding op Nationale Pannenkoekendag! Meer daarover volgt later deze week op de blog. We hadden allemaal lekker gegeten, en Elsha was weer aan het kleuren geslagen. Ze hebben er een mooie berenpannenkoek, mooi formaat voor de kindjes. Fynn heeft zich heel netjes gehouden. Niet gezeurd, goed meegegeten en lekker aan het lachen geweest. Heerlijk.

Fynn wordt helemaal blij van opblaas-Nemo. Als je de vis dan van onder zijn stoel naar boven laat komen en rustig richting zijn gezicht brengt, giert hij het uit van het lachen. Vervolgens mept hij op de vis, met beide handen en wil ermee spelen. Van de week zat ik met hem te zingen, onder begeleiding van een youtube-filmpje, en dan gaat hij helemaal mee zingen, of enorm knuffelen. Hij zit dan voor me op de tafel, met zijn benen naar beneden. Vervolgens duikt hij met zijn hoofd in mijn nek en zijn armen wijd. Heerlijk, lekkere genietmomentjes!

Ivette's life weekly updateLiefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
De originele afbeelding voor de titelfoto is hiervan afkomstig. Helaas bestaat de originele website niet meer.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.