Weekly update #45

Ivette's lifeAfgelopen week heb ik wat minder tijd aan de blog besteed. Niels moet hard studeren en dat betekent dat ik gezellig tijd met de kindjes mag doorbrengen. Dus minder tijd voor andere dingen. Maar nieuws is er altijd! Dus ook deze week een weekly update!

Sinds we het ledikant hebben slaapt Fynn heerlijk. Het is niet bij een paar inhaal nachten gebleven. Nee. Hij slaapt nog steeds van ongeveer 9 tot 8. Wat een verademing. Geen vroege ochtenden meer, geen late voedingen meer. ‘s Avonds hebben we nu eindelijk iets meer tijd voor onszelf. En we merken dat het Fynn ook veel doet. Hij gaat vooruit. Hij zit rechter en houd zijn hoofd beter stil. Maar leuker is nog dat hij dingen gericht gaat pakken. Met als gevolg dat hij hetzelfde leuk vindt om te bekijken. De lipjes van knuffels, in plaats van de knuffels zelf. Geweldig! Elsha vond dat ook zo leuk om mee te spelen. De grote knuffelbal, vol met lipjes is het nog niet. Maar vooral deze woezel en pip rammelaar vind hij geweldig.

Ivette's lifeDonderdag hadden wij sinds lange tijd weer eens een mazzeltje. En wat voor een. Een lieve muziekgenoot had kaartjes voor Avond van de Filmmuziek in het Concertgebouw, maar ze kon helaas niet. En daar zal ze flink gebaald van hebben. Maar zij wilde haar kaartjes via facebook aan een ander geven die ze toch wel ergens van kent. En er zat haast bij, want anders zouden de kaartjes via radio4 weer verloot worden. Ik zag haar post voorbij komen en ben gelijk opzoek gegaan naar oppas. En we hadden er een gevonden. Een lieve vriendin, die gelijk uit haar werk bij ons kwam eten. Zodat we op tijd heen konden gaan. Dus we hadden de kaartjes. Woohoo! Dus wij hebben de kaartjes opgehaald en kregen een leuk armbandje om. AVDF VIP stond erop. Geen idee wat dat betekende, maar het stond wel leuk. Totdat Niels mensen met zo’n bandje de Spiegelzaal in zag lopen. Dus wij er ook naartoe. We mochten naar binnen. We hadden VIP kaartjes met drankjes en hapjes, voor-pauze-na. Inclusief prosecco en/of wijn. Maar het mooiste was toch wel de avond zelf. We zaten bij de opname avond, voor tv. Dus het duurde allemaal even wat langer. Geweldig omdat zo te mogen zien. En prachtige muziek hebben ze gemaakt. Tijdens het spelen, draaide ze een filmpje af met allemaal korte stukje uit de betreffende film. Het was alsof ik erin zat. Het was zo mooi om de muziek live te horen. Geweldig. Ik zat af en toe met tranen in mijn ogen. Helemaal van de wereld was ik. In 1 woord fantastisch.

Ivette's lifeWaar ik echt van kan genieten is een ochtendje in bed met de kindjes. Zaterdag was ik alleen thuis. Niels was naar school. En de kindjes werden samen wakker. Dus allebei een fles, lekker bij mij in bed. Even Bumba op de tablet en lekker met elkaar liggen. Kleine genietmomentjes. ‘s Avonds was ik voor de verandering weer eens naar de Sushi. Samen met mijn ouders en mijn jongste zusje. Dat is lang geleden, alleen met ons gezin uit eten. De middelste zus miste, die was net terug van vakantie. De sushi was weer lekker, net als de cocktails. En het was heel gezellig als vanouds.

Zondag zijn we naar mijn andere oma geweest. Zij is vandaag jarig en dat hebben we zondag in het klein gevierd. Ze zijn altijd zo blij als ik kom met de kindjes. Mijn opa heeft dementie. Maar op goede dagen weet hij nog af en toe wie ik ben. En zondag had hij een goede dag. Of hij helemaal wist wie ik was weet ik niet, maar als afsluiter kreeg ik toch mee dat ik een graag geziene gast was. Toch wel fijn om te horen. En hij heeft heerlijk gespeeld met Elsha. Zo mooi om te zien. Want mijn opa zal geen 10 jaar meer leven.

Vandaag heb ik lekker in huis gerommeld. Niels had de dag vrij gepland voor de kindjes. Dus ik heb lekker de was gedaan. Het is met recht maandag wasdag hier. Het is nog niet klaar voor het naar bed gaan, dus morgen rustig verder. Maar ik ben over de helft. Aangezien ik niet zo veel meer doe met taarten, heb ik dit eens grondig uitgezocht. En een boel spullen heb ik verkocht via facebook. En als je het op de juiste manier te koop zet, is het zo weg. Ik ben van alles al weer af. Erg fijn.

En zo is de week weer voorbij gevlogen.

Wat gaan jullie voor leuks doen deze week? Vrijdag moet ik naar de tandarts en krijg ik een noodkroon. En dan twee weken later de echte kroon. Leuk is anders, maar het ziet er straks hopelijk mooier uit.

Liefs van Ivette

facebook instagram pinterest youtube bloglovin google

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.