Weekly update #29

img_20161019_185824Deze week zijn we (lees: ik) begonnen met een planning voor de verhuizing. Op 1 december is de overdracht naar de nieuwe eigenaar van ons huisje. Woensdag had ik een lekker dagje met Elsha en nog meer!

Hoi lieve lezers!

Afgelopen woensdag was Fynn een dagje naar mijn schoonouders. Even geen baby om mij heen. Heerlijk, maar af en toe miste ik hem wel (een goed teken). Maar zeker ook lekker dat ik een dagje mijn aandacht puur voor Elsha had. Daar heb ik zo naar uitgekeken. Sinds ik 7 maanden zwanger was, had ik daar geen puf of tijd voor gehad, puur een dagje voor haar. 20161019_193123Fynn vind ik nu oud genoeg om toch even weg te zijn. Ik heb er minder moeite mee, dan bij Elsha. En wat hebben we gegiebelt, die mooie meid en ik. En ik was toch wel erg blij dat Fynn weer veilig thuis was. Een stortvloed aan lachjes, geen gebrek!

De planning voor de verhuizing is in de maak. Lekker om weer zo’n mooie planning te gaan maken. Hoewel het er slordig uit ziet, ben ik er wel blij mee. Het geeft een overzichtelijk gevoel. Aangezien Fynn nog maar 7 weken oud is, heb ik nog zo’n ingebouwd systeem dat alles aan de kant gooit in je hoofd, zodra hij in de buurt is. Mooi systeem van moeder natuurlijk, maar niet zo handig als je moet verhuizen, haha. Hebben jullie ook zoiets ervaren?

img-20161021-wa0003De eerste dozen zijn ingepakt. Ondanks dat ik blij ben dat ik eindelijk weer terug ben, vlakbij mijn ouders (al is het maar voor tijdelijk), sommige dingen ga ik wel missen. Het is het huis waar ik verliefd ben geworden op Niels, waar onze kindjes zijn gemaakt, en er een geboren is. Het is het huis dat we samen hebben opgeknapt (uiteraard met hulp van velen), en waar we elkaar hebben leren kennen. Waar we hebben gelachen en gehuild. Het worden herinneringen, die we blijven koesteren. (zo dat klinkt zwaar, je hebt wel eens van die besefmomentjes, dit was er een, haha).

20161019_134658Dat handletteren, dat is zo verslavend. Het is zo makkelijk om even een dingetje te doen. Je legt het makkelijk aan de kant en werkt eigenlijk ook wel rustgevend. Ik maak veel kaarten, en heb nog meer ideeën. Zodoende een schetsboekje bij de Hema gehaald en een mooie voorkant gemaakt. Ben d’r best wel trots op.

dsc_0066Elsha heeft al eerder kennis gemaakt met het slagwerk van een orkest. Vandaag had ze de stokken van Niels gevonden, en ze ging er lekker mee spelen, slaan en nog meer. Heerlijk om te zien! Hebben jullie ook van die genietmomentjes? Ik lees ze graag.

Liefs,
Ivette

PS. Wil je op de hoogte blijven? Volg me dan via een van de volgende kanalen: facebook, instagram, google+bloglovin’ of pinterest.

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.