Unboxing Staedler

Unboxing Staedtler post

Een tijdje terug kreeg ik dit mooie pakket van Staedtler opgestuurd. En ik laat jullie vandaag zien wat er in zit.

Mijn eerste indruk van de doos was gelijk goed. Er is aandacht besteed aan dit pakketje. Een mooie strik en een goede doos, waarin de spulletjes ook bewaard kunnen worden. Dat belooft veel goeds.

Wanneer ik dan de doos openmaak, zit het vol met spulletjes. Dat is veel meer dan ik had verwacht. Een grote verrassing dus. En het brengt ook gelijk herinneringen van vroeger naar boven. Vroeger heb ik veel met fimo klei gewerkt, of gespeeld zoals ik dat vroeger noemde. Wat ik precies gemaakt heb weet ik niet meer, maar ik heb er veel mee zitten kleien.

Unboxing Staedler

En dan ga je de eerste dingetjes uit de doos halen. Wat mij gelijk opvalt is dat er een heleboel tools in de doos zitten. Zo heb je een snijmes, een rolstok, een polijster, een mal, een setje kleine tools en een oventhermometer. Ik kan je alvast zeggen. Die oventhermometer is zo handig! Wij hebben een oven die nogal fluctueert in zijn temperatuur. Dan is zo’n thermometer enorm handig.

Unboxing Staedler

Unboxing Staedler

Unboxing Staedler

Dan, wanneer je alle gereedschappen aan de kant heb gehaald, kom je enorm veel pakjes fimo klei tegen. 12 kleuren klei en een verzachter voor klei, in wel 18 pakjes. Wow, daar kun je heel veel mee maken. Het begint al te kriebelen, bij jou ook? Er zitten ook heel mooie kleuren in, goud, petrol, zilver, oud roze (ook leuk voor een newborn babykamer, dan kun je een eigen gemaakt geboorte dingetje maken) en een emerald groen (een favoriete kleur).

Unboxing Staedler

Unboxing Staedler

Ik heb al wat ideeën met het pakketje. Voor Pasen, voor de Kerst, of gewone dingen. Binnenkort laat ik een van die ideeën aan jullie zien in een youtubefilmpje! Natuurlijk zal het filmpje ook te bekijken zijn via de blog! En later in het jaar zullen nog meer projectjes volgen! Abonneer je op het youtubekanaal om de filmpjes niet te missen. Bedankt Staedtler voor dit mooie pakket!

Liefs van Ivette

Deze doos heb ik opgestuurd gekregen van Staedler.
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.