Ivette's life unboxing babybox

Unboxing de Babybox – Youtube

Ivette's life unboxing babyboxTijdens de zwangerschap krijg je een aantal verrassingspakketen. Etos heeft er ook een voor als je kindje geboren is. De tweede box van Ouders van Nu. Vandaag ga ik deze box uitpakken, samen met jullie.

Kijk je liever video, geen probleem! Klik dan hier.

In deze Babybox zitten een aantal spulletjes die je als versbakken mama (of papa) goed kunt gebruiken. Het leven met een nieuwe baby is al duur genoeg. En dus kun je wel wat hulp gebruiken. Er zitten op dit moment 2 soorten billendoekjes in. Etos milde lotion doekjes en WaterWipes. Die laatste ga ik binnenkort in een review behandelen. Ik ben wel benieuwd naar deze doekjes! Ben je nog op zoek naar een wasmiddel? Babyreus heeft er een proefflesje ingedaan. Zo kun je testen of je deze wat vindt. Ik heb een fles Neutral geprobeerd, maar ik vond de kleding nogal hard worden. Wellicht dat deze wasmiddel dat niet heeft.

Ivette's life unboxing babybox

Qua lichaamsverzorging van je kindje zitten er ook een paar dingetjes in. Zo zit er een minipotje sudocrème in. Bewaar de potjes goed. Als ze leeg zijn, kun je ze met warm water en een ontvettingsmiddel schoonmaken. Daarna weer vullen en ze zijn klaar voor gebruik. De deksels worden wel wat lui. Tussen de (gemiddeld) 6 en 9 maanden krijgt je kindje zijn of haar eerste tandjes. Deze moeten natuurlijk vanaf het begin goed verzorgd worden. Elmex heeft daarvoor een mini tube in de doos gedaan. En uiteraard zitten er een paar pampers in, maat 3, met een mooie kortingsbon. Inoli heeft nog een babybadolie proefmonster in de doos gedaan.

Ivette's life unboxing babybox

Voor de mama en de papa zit er ook wat in de doos. Voor mama een Vichy setje met een serumcrème en een nachtcrème. Voor papa zit er een scheermes in de doos. Maar die kunnen mama’s natuurlijk voor hun benen en egel gebruiken, nu ze er weer bij kunnen. Haha.Ivette's life unboxing babybox

Natuurlijk zitten er nog wat kortingsbonnen in de doos. 2 van C&A. Op dit moment hebben ze een leuk setje voor meisjes vanaf maat 98, van Belle en het Beest!

Ivette's life unboxing babyboxEn een tijdschrift van Ouders van Nu met wat folders en kortingsbonnen.

Ivette's life unboxing babyboxKortom een goedgevulde doos met leuke proefmonsters en bonnen. Ik ben er erg blij mee. Wat zat er in jullie doos?

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.