Ivette's life uitnodiging Fynn

Uitnodiging Fynn’s eerste verjaardag

Ivette's life uitnodiging FynnJa lieve mensen, Fynn is dan nu echt 1. Een heuse dreumes, geen baby meer. Vorig weekend hebben we het gevierd. En ook nu deel ik graag de uitnodiging met jullie. 

Deze keer heb ik de uitnodiging vrij eenvoudig gehouden. Ik heb er ook maar een paar besteld voor op papier. De meeste heb ik digitaal de uitnodiging gestuurd. Dit heb ik gedaan door de uitnodiging in te scannen en dan te versturen. Lekker makkelijk.

Ivette's life uitnodiging FynnAangezien Fynn wel duidelijk geïnteresseerd is in dingen met wielen (lees: auto’s), heb ik een kaartje gezocht met een auto erop. Ja echt, hij pakt iedere auto die hij vindt, en draait dan aan de wielen, met zijn wijsvinger. Zie je het al voor je? Dit vond ik de leukste. Een ouderwetse raceauto, die lijkt op de raceauto’s die ze gebruikt hebben in Downton Abbey. Ja, mama wil ook wat, haha. De kleur is turquoise. De tekst is voornamelijk zwart.

Op de voorkant staat de belangrijkste informatie. Op de achterkant staat nog wat info over de tijd, cadeau inspiratie en uiteraard wanneer hij echt jarig is. Ook dit staat in zwart, met nog een klein autootje in dezelfde kleur turquoise.

Ivette's life uitnodiging FynnDe envelop is ecru. Het bedrijf heeft helaas geen echt bijpassende kleur envelop. Toen ik het proefkaartje bestelde, deed ik dat met een kraftenvelop (bruin). Dat was echt een foute combinatie. Gelukkig hadden ze een ring met alle kleuren enveloppen erbij gedaan. En zo heb ik dan toch besloten voor ecru.

Ivette's life uitnodiging FynnAls afsluiter van de envelop gebruikte ik een washi-tape in een donkerblauwe kleur. Deze komt bij de HEMA vandaan. Dit keer heb ik geen glitters, pailletten of andere glimmers gebruikt.

Meer over zondag kun je lezen in deze weekly update.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.