Uilen en kikkertaart

Uilen en kikkertaart

Half november is een van mijn zusjes jarig. Zij vroeg dit jaar een uilen en kikkertaart. En het werd dus een uilen en kikkertaart. De bodem is gemaakt van een basis cake beslag. Onder het fondant zit botercrème. Samen was dit al vochtig genoeg en heb ik geen vulling erin gedaan.

De kikker is gemaakt van marsepein, fondant en ijzerdraadje. Voor de ogen gebruikte ik stiften met eetbare inkt.


De uiltjes heb ik gemaakt van fondant. Het snaveltje is van marsepein en de ogen zijn wederom met stift gezet. Als uitsteker heb ik alleen rondjes gebruikt. Ook voor de oren. De bloemetjes zijn gemaakt van royal icing. Dit wordt hard en zijn daarna goed te plaatsen. De tak is gemaakt van fondant.

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.