5 meest gelezen mama artikels

Top 5 meest gelezen mama artikels

En omdat ik toch een mama- en iets blog ben, nu dan ook een top 5 met de meest gelezen artikels gerelateerd aan opvoeding, etc.

Dit lijstje gaat wederom van 1 naar 5. Het bovenste artikel is het meest gelezen artikel in deze categorie. In dit artikel gaat het om alle mama artikels die ik in de afgelopen jaren online heb gezet. Dus ook 2016 en ouder.

8 weken sprong

In de algemene lijst op 4, maar hier op de eerste plek. Toen Fynn 8 weken was ging hij door een intensieve sprong heen. Ook dit is al in 2016 geschreven, maar wordt nog vaak gevonden. Hij staat dan ook in de top 5 op de vierde plaats. Eindelijk een mama ding in deze lijst.

8-weken-sprong

Tutorial speenkoord

Een beetje DIY, maar toch ook een mama ding. Een speenkoord is heel fijn om te hebben, wanneer je kindje graag op een speen sabbelt. Zo kun je hem vastklippen aan zijn of haar kleding, slaapplek, of gewoon zodat je hem makkelijker terug vindt. Fynn heeft achteraf eigenlijk geen speen gebruikt. Maar leuk om te maken was het zeker wel.

Speenkoord tutorial Ivette's life

Peuterpuber moeder?

Niet alleen ik ben gek op lijstjes. Jullie ook. Dit bericht staat op plaats 3 in deze lijst. En ja wie herkent die punten nou niet.
Peuterpubermoeder? Dan herken je deze 7 punten Ivette's life

Terugblik op het jaar met Fynn

Dit artikel stond ook al in een van de eerdere lijsten. Dus in deze lijst hoort hij zeker thui. Het eerste jaar met Fynn was een heftig jaar, die nog even doorging nadat hij 1 is geworden. Meer daarover kun je lezen in het terugblik op 2017.

terugblik eerste jaar baby 1 jaar verjaardag

10 dingen die je voor de bevalling nog niet wist

Ook weer zo’n typisch heerlijk lijstje. Op plek 5 de 10 dingen waar je voor de bevalling nog geen kaas van had gegeten. En achteraf misschien denkt, had ik het maar nooit geweten, haha.

Ivette's life 10 dingen na je bevalling

 

Nog één lijstje, dan zijn we klaar met met deze lijstjes.

Liefs van Ivette

 
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.