Spoiler Alert – Unboxing de boxen

1462474124297

Aparte titel, hè? Dit bericht krijgt een spoiler alert mee voor de Ouders van Nu Zwangerbox van de Etos, De Blije Doos van de Prénatal en de Baby-Dump box. In dit bericht laat ik zien wat er in mijn boxen zat. Mocht je binnenkort jouw boxen ophalen, kan dit bericht een spoiler zijn.

Het leek mij wel een leuk berichtje om te laten zien wat er in mijn boxjes zat. Het is een superleuk idee om aanstaande ouders een beetje te helpen met de spulletjes die natuurlijk niet goedkoop zijn. De boxen in dit bericht zijn de drie boxen die ik heb gehaald, waarvan ik weet dat ze er zijn.

De Blije doos van Prénatal
DSC_0363
Bij Prénatal krijg je tijdens je zwangerschap de Blije doos, een aparte naam voor deze box, gezien het einde van de rit… je raad de rest van de zin al. De box is goed gevuld met veel handige spulletjes, voornamelijk voor de kleine.

DSC_0364Heel fijn is een pakje pampers, met 22 luiers! Deze luiers vind ik zelf heel fijn om te gebruiken. Ze sluiten mooi aan en maken een geel streepje blauw als de luier vol is met babyplas. Hierdoor zie je vaak door de romper heen dat de luier verschoont moet worden. Verder zit er een eerste avent fles is, een bibispeen, een tandenborstel (heel handig), een sudocreme potje, sokjes, een proefmonster Graham’s Exceem crème, een scheermes voor vaders en een bavaria 0,0% voor moeders. Een super gevulde box.

DSC_0365Verder zaten er heel veel folders en kortingsbonnen in. Korting bij de Wehkamp op kleding, maar ook op een pak luiers. Kortingsbonnen voor verschillende online shops in geboortekaartjes. De special van Wij Jonge Ouders over de zwangerschap

 

De Ouders van Nu Zwangerbox
DSC_0059Ouders van Nu geeft 2 boxen uit, de Zwangerbox en de Babybox. De Zwangerbox kun je ophalen tijdens, hoe kan het ook anders, je zwangerschap. De box bevat verschillende kortingsbonnen, tijdschriften, en spulletjes voor jouw en alvast wat voor de kleine.

Het rompertje vind ik heel schattig, met sterretjes (duh). Het speentje was bij Elsha wel heel handig. Dan heb je die maar vast. De DSC_0061crème die in het pakketje zit, heb ik nog staan van de eerste zwangerschap. Deze gebruik ik voor mijn handen, als ik ‘s avonds naar bed ga. De crème voelt niet heel vettig aan. En mijn handen zijn ‘s ochtends lekker zacht. Verder zit er een proefluier van pampers in en wat vitaminepillen. De gebruikelijke tijdschriften (zoals de ouders van Nu, Kekmama en de Zwangerspecial), mooie kortingsbonnen en veel DSC_0060informatie- en reclamefolders. Een mooi boek is het Etos Mama& Babyboek. Dit boek zit boordevol kortingsbonnen voor bij de Etos. Zo is de Burts Bees Baby Bee Multi Purpose ineens een stuk goedkoper. Heel handig!

 

 

De Baby-Dump box
DSC_0362Deze box haal je bij de gelijknamige winkel. Een leuke winkel, goedkoper in zijn klasse en de box is leuk gevuld. Het is een schattig doosje, niet te groot. Je haalt hem op met een kaartje in de gids die je kunt aanvragen, of via een formulier die te downloaden is van de website.DSC_0366

In deze box zit een knuffeltje, 3 lepels, potjes die je zelf kunt vullen met hapjes, en flesjes waaruit je kindje zelf kan drinken. Verder zit er nog een folder in van Aerosleep, een rompertje, een hydrofiele toetendoek en een minishirtje voor in de auto met de tekst ‘Baby on board’. Leuke spulletjes ook!

Wat zijn we toch weer verwend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.