Ivette's life spitting image

Spitting image

admin0285In Engeland hebben ze de uitspraak ‘spitting image’, en in het Nederlands hebben we daarvoor ‘als twee druppels water’. Aangezien ik in Fynn veel van mijzelf herken, meer dan bij Elsha, ben ik mijn geboortefoto’s en cijfers eens gaan bekijken, en dit is het resultaat!

Fynn is een echte mini-me. Behalve dat hij mannelijk is, is de rest echt overeenkomstig. Het lijkt mij dan ook leuk om een keer de gegevens op een rij te zetten en de foto’s naast elkaar te leggen.

Laat ik eerst de getallen op een rij zetten. De getallen tussen Fynn en mijzelf bij de geboorte zijn als volgt:
Qua lengte is Fynn geschat op 53 cm, ik was 55 cm. Qua gewicht was Fynn 4490 gram, ik was 47.. gram. Allebei zijn we flinke baby’s geweest bij de geboorte. De placenta waren bij beide bevallingen dan ook groter dan gemiddeld.

Fynn was officieel 1 dag te laat geboren, maar ik vermoed wat meer achteraf. Zeker als je kijkt naar zijn geboortegewicht. De eerste uitgerekende datum was 27 augustus en is later bijgesteld naar de 30e. Achteraf was ik daar wel blij mee. Dan zit je niet zo te wachten na de uitgerekende datum. Daar had ik de tijd niet voor, haha. Ikzelf was 11 dagen te laat geboren (niet echt overeenkomstig, haha).

En dan nu de foto’s:
half april 1989 (precieze datum foto onbekend)  – 1 september 2016

admin0284dsc_0238

Wat vinden jullie? Laat het me weten, ik ben benieuwd naar jullie reactie.

Liefs,
Ivette
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.