Shoplog

Goedenavond, fijn dat je mijn blog leest! Vandaag heb ik een korte shoplog. Onze meid loopt inmiddels in maat 80 en vond ik het wel tijd om wat in te slaan in maat 86. Het is deze keer alleen een ZARA shoplog. De kleertjes daar vind ik niet al te duur en superschattig! Lees je weer mee?

Vandaag dus een ZARA shoplog. Ik vind dat ze er voor meisjes heel mooie dingen hebben, voor jongens vind ik het wat lastig. Ik heb wel gekeken voor onze Aat, maar het enkele kledingstuk wat ik een beetje interessant vind, is gelijk zo duur. Aangezien ze er zo uitgroeien, koop ik maar heel af en toe een jurkje of een setje dat duurder is dan gemiddeld. Zo haal ik gewoon de rompertjes bij Zeeman of HEMA. Maar ik dwaal af, haha.

DSC_0342Laat ik maar even beginnen bij het setje voor Aat. Ik heb een broekje en een shirtje gekocht. Op het shirtje staan palmbomen. Ik vond het zo’n leuk setje. In maat 68 heb ik het genomen. Naar verwachting is het dan lente/vroeg zomer, zodra onze kleine man het aan kan.

DSC_0333Voor Elsha heb ik iets meer gekocht, alles in maat 86, lekker voor de zomer, en vroeg herfst met een vestje. Het witte shirtje heeft een vlinder op de zijkant. Kleding in deze lijn had ik al eerder gehaald voor haar, in maat 74. En gelukkig hadden ze het ook nog in maat 86. Het blauwe shirtje heeft palmbomen met stammen van glitter. Heel schattig en lekker luchtig als het warm weer is.

DSC_0338In deze lijn hebben ze ook met strikjes op een kant van het shirtje. Die zie je hier in het grijs en wit met lange mouwen. Altijd handig om een paar shirtjes met lange mouwen te hebben. Niet elke zomerdag zal het superwarm zijn. Ook lief is het randje van tule onderaan het shirtje. Dat geeft het net een stukje schattigheid.

DSC_0340Als laatste heb ik een setje gehaald die ik precies ook in maat 74 al had. Dat setje stond haar zo lief en beide kledingstukken waren er nog. Meenemuh! Het is een shirtje met vlinder en een harembroek.
Op deze foto staat ook nog een lekker kort broekje in iets feller roze, bijna neon. Dit is het enige kledingstuk in maat 80. Ik ben benieuwd hoe alles haar straks staat.

 

Weten jullie nog leuke kleine winkeltjes waar je net iets andere kleding kan halen voor je kindje?

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *