ivette's life shoplog zara H&M

Shoplog Zara en H&M

ivette's life shoplog zara H&MZien jullie de foto? Zara-shoppers weten wel wat dit betekent. It’s shopping time!

Fynn groeit zo hard, dat het al bijna tijd is voor maat 86. Meneer is nu 11 maanden en 1 dag oud. Dus ik ben al aan het verzamelen, zodat hij straks weer genoeg kleding heeft. En uiteraard blijft Elsha ook niet achter.

Dit keer dus niet al te uitgebreid. Alleen Zara en H&M komen aan bod. Ik zal beginnen met Zara. Setjes zoek ik nooit echt bij elkaar in de winkel. Wat ik leuk vind en niet te duur is neem ik mee. Het past altijd wel bij elkaar en anno 2017 mag bijna alles. Tegenwoordig zie je zelfs grijs met bruin gecombineerd. Dus wat maakt het uit.

ivette's life shoplog zara H&M

Voor Elsha hebben we al 1 winterjas klaarliggen. En deze heb ik er nu bijgehaald. De kleur is okergeel. Hij is goed gevoerd met een stofje met leuk printje. Hij voelt heel zacht aan. De rits is wel handig, dat heb je de jas zo dicht en is hij over de hele lengte dicht.

Voor Fynn ga ik nog op zoek naar 2 winterjassen. Ik vind het handig om 2 winterjassen te hebben. Zeker voor de kleintjes. Stel de jas is helemaal doorweekt of vies en zit in de was, dan heb je er nog een om te gebruiken.

ivette's life shoplog zara H&M

Voor Fynn heb ik bij de Zara deze 3 broekjes gehaald. Het blauwe broekje is maat 92. De gele broekjes zijn maat 86. Zo af en toe koop ik wat voor een grotere maat. De broekjes zijn alledrie heel zacht. Het rechterbroekje heeft een dinosaurusprintje is de geometrische stijl getekend.

ivette's life shoplog zara H&M

Voor Elsha heb ik dit jurkje besteld. Er zitten aan de bovenkant wat ruffles. Een leuk printje en een dikke jurk die ze ook in de winter kan dragen met een witte of donkerblauwe maillot eronder.

ivette's life shoplog zara H&M

Ook heb ik er dit truitje vandaan. Eveneens met ruffles langs de zijkant. Het printje zijn allemaal stipjes op een beige achtergrond. De trui is vrij dik, dus lekker voor de winter.

ivette's life shoplog zara H&M

Bij H&M heb ik alvast een dikke wintertrui gehaald voor Fynn, maat 92. Hij zal wat groot gaan vallen deze winter. Maar de maat was er niet kleiner toen ik hem bestelde en de kleur vind ik mooi, een beetje zeegroen. Daarbij een wit t-shirtje, altijd handig.

ivette's life shoplog zara H&M

Deze vier broekjes heb ik er ook besteld. De twee leggings rechts zijn een 2-pack. Alle vier zijn ze maat 86. Het meest linker broekje is van een jogging stofje, lekker zacht. De groene broek is van een denim-achtig stofje, maar wel zacht en wat rekbaar.

ivette's life shoplog zara H&M

Als laatste heb ik deze twee truitjes besteld. Deze henleyshirtjes van de H&M heb ik al in verschillende maten voor Fynn gehad, soms wel wat andere kleurtjes. Ze zijn zacht, makkelijk aan te trekken en vallen soepel.

Dit was het weer.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.