Shoplog voor Elsha

Afgelopen week heb ik zulke leuke kleertjes gekocht voor Elsha. Deze moet ik even delen.

Ik bestel voornamelijk online. Dat maakt het toch wat makkelijker. Ik ben niet van de dure merkkleding. Alleen wat ik persoonlijk leuk vind koop ik, tot een bepaald budget. Kinderen groeien ontzettend snel. Zo is onze meid in 8 maanden tijd van maatje 50 naar nu 74 gegroeid.
Tijdens mijn zwangerschap heb ik ook veel tweedehands gekregen en daar ben ik ook super blij mee. Dat scheelt enorm in de kosten, want hoe je het went of keert, het kost toch allemaal geld. Zo koop ik mijn rompertjes gewoon bij de Zeeman en de HEMA. Deze zijn prima en gaan lang mee.
Terug naar de shoplog.

Van de H&M heb ik het volgende gekocht. Een mooi shirtje in mint en een vestje in mintkleur. Deze lijn vind ik echt super! Mooie kleur en helemaal hip.

De spijkerlegging en witte legging komen bij de H&M vandaan. Deze broekjes zijn heerlijk en zien er superleuk uit. De witte is van de conciouslijn, betere stof. Het roze broekje is van de Zara. In deze winkel kom ik niet vaak, of eigenlijk niet. De kleding voor de dames is toch kleding met ‘een Franse slag’. Alles valt er net kleiner van de maten in Nederland eigenlijk zijn. En dan houdt het op. De kinderkleding lijkt ook zo’n geval te zijn. Ook hier had ik een spijkerlegging besteld, in maat 80, alvast voor straks. Echter deze viel kleiner dan de 74 van de H&M. Dus retour gestuurd. De roze broek op de foto doet echter anders aan. Dit is een harembroekje in maat 74 en ziet er ruim uit.

Een mooi wit vestje, altijd handig. Een cremewitte bolero en een perzikkleurig shirtje met een rode vlinder. Alledrie bij de Zara vandaan.
Alvast in maat 80 de volgende twee besteld, ook bij Zara. Deze lijn met onder andere zachtroze is heel lieflijk en rustig. Niet te veel poespas en een beetje chiq.
Helemaal happy voor de mooi meid. Zij kan weer lekker stralen!
Update over Elsha:

Wat een heerlijk wijfie is het toch. Zo vrolijk en lacht veel. Vorige week had ze op maandag een baaldag. Dus ik lezen in het Oei.. boek. Is het mooi een sprongetje. Dat scheelt, gaat weer over. En nu ruim een week later wat bleek. Tandje 3 en 4 zijn goed door en sinds 27 februari zijn ook tandje 5 en 6 door. Dat gaat in een keer rap.

Zij wordt ook steeds meer een mensje. Ze zoekt contact als je even niet naar haar kijkt. Dit doet ze door haar hoofd schuin te houden. Of als ik in bed lig met haar, kruipt ze naar mijn rug en tikt ze die aan. Zo schattig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.