Shoplog Prenatal Mama mazzeldagen

Shoplog Mama mazzeldagen bij Prenatal

Even een shoplog van de Mama mazzeldagen bij Prenatal. Vandaag is de laatste dag, dus ter inspiratie mijn aankopen! 

Op voorhand geef ik al aan dat dit niet een gesponsord artikel is. Ik heb alles zelf gekocht. Maar ik deel het graag met jullie. Laten we gauw beginnen.

Ik begin met de autostoel. Fynn wordt groter en het is tijd voor een heuse stoel in de auto. De maxi cosi heeft bijna onafgebroken 2 jaar dienst gedaan. Nu is het tijd voor de volgende fase, de autostoel. Fynn gaat in die van Elsha zitten en Elsha krijgt een grote meiden stoel. Ze mag dan in de gordel zitten. Ik heb gekozen voor een denim variant. Deze stoel heeft isofix. De oudere stoel niet, want we hadden geen auto met isofix. De nieuwe auto heeft dat wel, dus kunnen we daar mooi gebruik van maken. Op de foto zie je links de stoel waar Fynn nu in gaat zitten en rechts waar Elsha in gaat zitten.

Shoplog Prenatal Mama mazzeldagen

Voor Elsha heb ik dit keer een extra deken gekocht voor de winter. Altijd fijn om te hebben. En deze stevige gebreide dekens van Prenatal zijn wat zwaar maar wel soepel. Hierdoor blijven ze goed liggen en zullen ze niet zo snel afglijden. Ik heb de kleur roze gekozen. Het is een kleur tussen lichtroze en oudroze in. Een mooie kleur. Daarnaast heb ik nog een paar kledinghangers erbij gehaald. Mama houdt van shoppen, en de kleding moet wel netjes hangen.

Shoplog Prenatal Mama mazzeldagen

Qua kleding heb ik een jurkje gekocht, alvast in maat 98. Hij is vrij lang, een beetje in jaren ’70 stijl. Deze zal ze in de winter zeker passen. De kleuren vind ik mooi, en zijn volgens mij ook wel jaren ’70. Het tweede jurkje is okergeel en komt uit de Sweet Petit collectie. Deze is nog maat 92, hij was er niet in maat 98. Dat geeft niet. Elsha is vrij dun, dus deze zal ze best lang aankunnen. En een maillot is altijd fijn.

Shoplog Prenatal Mama mazzeldagen

Voor Fynn heb ik twee setjes sokken gekocht, bij elkaar 6 paar. Ook in dezelfde kleurencombinatie, okergeel, donkergroen en grijs. In maat 20-22. Meneer heeft schoenen en daar moeten natuurlijk sokken in. Een muts voor de winter is wel zo prettig. En omdat wij stiekem een beetje fan zijn van penguins, vind ik deze muts heel leuk. Hij is op de groei, maat 98-104. Fynn heeft een vrij groot hoofd, dus dat gaat wel goed komen. Ook voor Fynn nog een paar kledinghangers. Ik maak wel onderscheid in hangers. Wit is voor Elsha en houtkleurig is voor Fynn. Dat oogt mooi en rustig in de kleding kast.

Shoplog Prenatal Mama mazzeldagen

Voor Fynn heb ik twee shirtjes en een rompertje gekocht. Links is van de Sweet Petit collectie, alvast in maat 92. Ik koop graag vooruit, zodat ik de tijd heb te kopen en je niet in een keer zo veel geld aan kleding kwijt bent. Het andere shirtje is van Prenatal, en heeft een geometrische print. Lichtgrijs shirtje met donkergrijs/groen patroon. Leuk om te zien, helemaal hip. Het rompertje is ook van Prenatal. De mintkleurige blaadjes zijn een leuk patroon en het materiaal is lekker zacht.

Shoplog Prenatal Mama mazzeldagen

Dit was de shoplog alweer. Natuurlijk was er ook even tijd voor een spelletje in de winkel. In Zaandam hebben ze zo’n cirkel van zacht materiaal staan. Daar kun je lekker in spelen, ook als ouders. En als je denkt dat je even op de rand kunt gaan zitten om de schoenen van je oogappel aan te doen, vergeet het maar. Dit is het resultaat.

Shoplog Prenatal Mama mazzeldagen

 

Ben je meer van de video’s, kijk dan het onderstaande filmpje op Youtube.

Shoplog Prenatal Mama mazzeldagen

Liefs van Ivette

Dit artikel is niet gesponsord, maar alles is door onszelf aangekocht. 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.