Shoplog en sneeuwvlog

Shoplog en sneeuwvlog Ivette's lifeNu online op de blog en het youtube kanaal: een shoplog en sneeuwvlog. In deze video laat ik nieuwe babykleertjes zien die we gekocht hebben in verschillende winkels. Rituals mag natuurlijk ook niet ontbreken. Daarnaast laat ik wat beelden van de sneeuw zien. Het was de eerste keer buiten in de sneeuw voor Elsha en ze vond het prachtig. Kijk snel verder voor het filmpje!

De kleding die we gekocht hebben komen bij de HEMA, Primark en H&M vandaan. Zowel voor Fynn als voor Elsha koop ik ruimschoots op tijd al een maat groter. Dit doe ik niet in 1 keer, maar af en toe wat kledingstukken. Zo heb ik genoeg wanneer ze aan de maat toe zijn.

Voor Elsha heb ik inmiddels 1 doos helemaal vol voor maatje 92. Alleen nog wat vestjes en tshirtjes voor de zomer heb ik nog echt nodig. Maar er zal gerust wat meer bijkomen. Voor Fynn mag ik nog lekker shoppen voor maat 80. Het is nog niet veel wat ik voor hem heb liggen. Maar ik vind het ook wel lastig. Hij groeit zo snel, niet normaal. Hij zit vanaf 4 maanden al in maat 74 (6-9 maanden). Dus te veel kopen doe ik ook liever niet. We gaan het gewoon zien. En mocht ik iets te kort komen, is nieuwe kleding zo gehaald of besteld.

De video kun je hier zien.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.