Shoplog #5

DSC_0128Zo aan het eind van de zwangerschap wordt toch het een ander overzichtelijker en zie je wat je nog nodig hebt en wat je nog mist aan kleding. Dus even een shoplog vandaag over wat ik de afgelopen week heb gescoord!

Voor onze kleine man heb ik wat kleding gekregen en die mocht ik zelf uitzoeken. Ik weet natuurlijk wat ik nog nodig heb. Zo lief! Dit is het resultaat. We hebben geshopt bij Zeuvenuursgoed te Schagen. Zo’n leuke winkel en echt een aanrader.

DSC_0123Het eerste waar ik naar greep was dit broekje. Mint en sterren, hoe kan het ook anders. Het broekje is heel zacht en van het merk Noppies. Ze hebben er ook nog tops van, maar ik vond dit maantje met sterren er wel schattig bij staan. Ik kan er naar blijven kijken. Helaas zit het nu in de was, haha. Aangezien onze man aan het eind van de zomer komt heb ik niet te veel korte mouwen shirtjes gehaald. Daar heb ik er enkele van. Elsha had de eerste maand maat 50. Het meeste daarvan kan onze man ook aan. Dit zijn unisex setjes. Niet persé voor meisjes. Dat scheelt dan weer. Wel heb ik een apart geboortesetje gehaald bij de H&M in maat 50. Die zien jullie op de geboortedag, als hij dat aankan. Ook heb ik een geboortesetje in maatje 56. Aangezien hij groter is dan Elsha, leek het me beide wel handig te hebben.

DSC_0124Verder heb ik nog een schattig setje van het merk Feetje uitgekozen. Hoewel niet gepland is Aat zeker gemaakt met liefde. Een leuk blauw setje met die tekst erop vond ik dan ook erg leuk. Ook van een heerlijk zacht materiaal en in de sale.

DSC_0127Als laatste heb ik het linkersetje uitgekozen. Van twee verschillende merken, maar oh zo leuk. De broek vind ik heel gaaf, maar daar moest nog wat op. Er hingen in dezelfde lijn wel shirtjes, maar die vond ik minder geslaagd. Wel heel leuk was een shirtje vol met koekjes erop, maar vond ik niet bij de broek passen. Zo kwam ik langs dit shirtje, met de tekst die ook op een schilderijtje staat die ik eerder gemaakt heb voor zijn kamertje (wanneer we verhuisd zijn). Deze maan met tekst is de titelfoto van dit bericht. Leuk hè?
DSC_0131Voor Elsha heb ik even bij de Wibra gekeken. Daar hebben ze een leuke sale hangen en ook een leuke nieuwe collectie. De broek en de poncho zijn van de nieuwe collectie. Die poncho vond ik zo leuk, voor straks aan het eind van de zomer en begin van de herst. DIe kon ik niet laten hangen. De stof is zacht en er zitten aparte mouwtjes in, zodat het niet gaat draaien.

DSC_0129De jumpsuit vond ik zo’n leuk printje hebben. De maat is gewaagd, maat 80. Daar zit ze nu nog net in, maar niet lang meer. Evengoed valt de jumpsuit vrij ruim, ik durfde het dus wel aan. Handig ook is dat de onderkant open kan voor het verschonen van de luier. Het zijn wel knoopjes, in plaats van drukknoopjes, maar je kunt er gelukkig bij. DSC_0130De broek vond ik een mooi kleurtje hebben en ik had nog een broek nodig in maat 86.

 

 

 

 

 

Onderstaande kleding komt bij de H&M vandaan. Ik kon het niet laten, haha.

DSC_0134Voor Elsha heb ik een rokje, alvast voor de kerst gehaald. In het echt is deze nog mooier. De glitters zijn hoopjes glitter in zilver en de kleur is beige-roze. Ik vind hem erg chiq overkomen. Daarnaast heb ik voor haar nog een chinobroek genomen in de kleur mint. Ik vind het een leuke kleur (alsof je dat nog niet wist, haha) en de broek voelt niet stug of strak. Ik denk dat ze er wel goed in kan bewegen. Verder heb ik nog 2 witte leggings in een denim legging genomen. Dit zijn heerlijke broeken en passen overal bij. De broeken zijn in maat 86. Daar zit ze bijna in.

DSC_0133 DSC_0127 (2)

Voor Joep heb ik nog twee shirtjes en twee broekjes besteld in maat 56. De shirtjes zijn lekker makkelijk. De broekjes vind ik een leuk printje hebben. Ze horen niet bij elkaar, maar vond ze erg leuk!

DSC_0125 (2)DSC_0132

Ik denk dat ik voorlopig genoeg maat 56 in huis heb. Als blijkt van niet, kan ik altijd bijhalen. Ook van maat 50 heb ik voorlopig genoeg. Hiervoor geldt het zelfde: niet genoeg is zo gehaald.

Bedankt voor het lezen!

Dit bericht is een persoonlijke review en niet gesponsord door een bedrijf.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.