Shoplog #3

Vandaag post ik weer een shoplog. Ik kan het niet laten kleertjes voor ons kereltje te halen. Zo leuk is het weer om dat kleine grut te shoppen. Natuurlijk wordt Elsha ook niet vergeten.Deze shoplog laat ik kleding zien van de HEMA, Next Direct, H&M, Prenatal en Marktplaats.

HEMA
DSC_0343Bij de hema heb ik 5 dingetjes gehaald. Een shirtje, een rompertje, twee broekjes en een zwembroekje. Mijn ervaring bij Elsha is dat in de winter er simpelweg geen zwemkleding wordt verkocht. Dit zwembroekje kwam ik bij de HEMA tegen. Geweldig toch?

DSC_0342Ik heb nog een shirtje in maat 62 gehaald. Deze staat vol met ankers, een grappig printje en wel een beetje toepasselijk als je in Den Oever woont. Ik heb nog een rompertje gehaald in maat 50/56, met een vis erop. Heel schattig vond ik deze. Ook leuk om te zien hoe klein ons kindje dan is. Dat brengt herinneringen terug van Elsha.

DSC_0341Daarnaast heb ik nog 2 broekjes gehaald. 1 in maat 50 en 1 in maat 56. Gek ben ik op sterretjes. Nu nog een shirtje erbij, wie heeft er een goede tip? Het grijze broekje is in maat 50. Hoewel ik niet te veel wil inslaan van deze maat, leek dit broekje mij heerlijk voor als Joep er is.

Next Direct
DSC_0348Ik heb al van anderen gehoord over deze winkel, maar was een beetje huiverig met bestellen. Het komt uit Engeland en heb toch eerst de retourvoorwaarden gelezen, voordat ik ging bestuderen. Zo kwam ik erachter dat het retourneren ook naar Engeland is en daarmee de kosten vrij hoog worden. Deze aankoop is daarmee heel bewust gegaan, in retourneren had ik niet zo’n zin.
DSC_0344

Bij anderen zag ik ook de trui en het shirtje met walvis en heb ze ook besteld. Ik vond ze zo leuk en dacht: ‘Die moet ik ook halen, zo leuk voor een jongetje’. De truitjes zijn maat 62.

Het setje shirtjes vond ik ook heel stoer. Vooral die met de auto’s. Nog bijpassende sokken gehaald, zodat hij ook geen koude voeten krijgt. Deze zijn in maat 62-68.
DSC_0349

Voor Elsha heb ik ook een jurkje besteld, in maat 80-86. Een heel mooi jurkje voor in de zomer. Het rokgedeelte bevat een blauwe stof, met eroverheen een zacht kantachtig stofje.

 

H&M
DSC_0350Bij de H&M heb ik drie shirtjes gehaald. Een blauw tshirt met sterretjes, een trui met sterren en een witte blouse. De shirt en het truitje zijn maat 62 en de blouse is maat 68.

 

Prenatal
DSC_0396Bij de Prenatal heb ik wat kleertjes in maat 56 gehaald. Een pyhamapakje, een boxpakje, twee shirtjes en een hoedje. Het pyjamaatje bevat pootafdrukken van vogels, zo schattig! En de woef heeft Niels uitgezocht, superlief.

DSC_0399

 

Daarnaast heb ik er een mintshirtje gehaald. Het broekje, met *sterretjes* komt bij de Baby-dump vandaan. Een goede kans dat dit het geboortesetje wordt. Maar wie weet wat er nog meer bijkomt.

 

Marktplaats
DSC_0351Marktplaats struin ik ook af voor mooie dingen. Een aantal merken, zoals Monnalisa, is een erg duur merk en ligt niet in ons budget. Af en toe kijk ik Markplaats af of er weer wat moois bij is gekomen, wat ik voor een mooie prijs kan overnemen. De foto laat een shirtje zien in maat 92.

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.