Review: Kaya Sieraden + winactie

Ivette's life review winactie Kaya SieradenVandaag heb ik weer een leuke review en winactie voor jullie, lieve lezers! Als kraamcadeau maar ook zeker voor Moederdag kun je hier heel mooie sieraden halen. En ze zijn bijna allemaal uniek, je kunt ze zelf laten graveren! En nu met een winactie!

Kaya Sieraden

Deze webshop maakt sieraden voor iedereen. Zo zijn er sieraden voor de pasgeboren baby. Ik weet nog dat ik vroeger een armbandje had met mijn naam erop gegraveerd. Die mooie armbandjes zijn er te koop. Maar ook voor papa zijn er manchetknopen of een stropdasklip te koop die je kunt laten graveren.

Ook zijn er voor mama zoveel mogelijkheden. Er zijn kettingen met bedeltjes. Je kunt ze laten graveren met de naam van de kindjes. Je kunt ze in zilver en goud kiezen. Daarnaast zijn er verschillende sieraden met parels en kralen. En ook specifieke setjes als een vosjesring met oorbellen.

Ivette's life review winactie Kaya SieradenNaast kettingen is er een ruime keuze in armbanden. Zo kun je zelf je armband samenstellen met specifieke bedels, gegraveerd of met een parel. Daarnaast kun je een leren armband laten graveren, voor een stoerdere mama of juist voor een papa. Maar ook armbanden (of kettingen) met een infinityteken kun je bestellen.

Infinity

Ik heb gekozen voor een armband met infinityteken. Ook daarin is veel keuze! Dit vind ik een supermooi teken, die gelijk staat aan de band tussen moeder en kind. Die is er voor altijd. Het armbandje dat ik gekozen heb, heeft ingelegde zirkonia steentjes. je kunt er twee bedeltjes laten hangen met graveerwerk erop. Ik heb gekozen voor de E en de F. Hoe kan het ook anders.

Het is een fijn armband die om een grotere pols past. Ook ik pas hem mooi om mijn arm! De basis voor dit armbandje is in Italië gemaakt, met de hand. De luxe straat er goed vanaf!

Echt zilver en handgegraveerd

Ivette's life review winactie Kaya SieradenDe sieraden mogen het keurmerk echt zilver dragen en krijgen de opdruk 925 mee. Dat betekent dat ze langer meegaan dan het nepzilver, nikkel, die ook nog eens een blauwe rand kan achterlaten. Deze sieraden hebben dan in principe niet.

Omdat het echt zilver is, moet dat natuurlijk af en toe gepoetst worden. Zo voorkom je lelijke zwarte plekken. Hiervoor levert Kaya Sieraden alvast een zilverpoetsdoekje voor mee. Heel handig! Bewaar het in het bijgeleverde zakje en je raakt het niet kwijt.

De sieraden worden door Tanja zelf met de hand gegraveerd. Het is hiermee geen standaard opdruk, maar echt met de hand! Zij gebruikt daarvoor een graveerpen die met hogedruk werkt. Hierdoor kun je helder een diep graveren.

Donatie

Met iedere aankoop bij Kaya Sieraden steun je ook het goede doel! Tanja van Kaya Sieraden doneert een bedrag aan Stichting Eduki. Door deze donaties afgelopen jaren zijn er al 16 kinderen naar school! En het gaat niet alleen om de aantallen. De samenwerking tussen Kaya Sieraden en St. Eduki gaat vooral om kwaliteit. Sommige kinderen presteerde uitzonderlijk goed, dat de samenwerking is veranderd van kwantiteit naar kwaliteit. Een aantal leerlingen zijn naar particulier onderwijs gestuurd, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Meestal hangt er een heel dorp van samen die dan meeprofiteert!

Moederdag

Ivette's life review winactie Kaya SieradenMoederdag is de dag bij uitstek om een mooi cadeau te geven aan een nieuwbakken mama. De eerste Moederdag blijft speciaal! Omdat deze mamadag om de hoek staat, mag ik een cadeaubon t.w.v. €35 verloten onder mijn lezers. Hoe leuk is dat!

Kaya Sieraden heet voor Moederdag zelf ook een actie. Koop je boven de €40, dan krijg je er een zilveren armband gratis bij, t.w.v. €24,95. Het is een armband met twee in elkaar verstrengelde hartjes, een klein en een groot. Niet specifiek voor moeder en kind, maar bijvoorbeeld ook voor hartsvriendinnen.

Winactie

Zowel op Facebook als op Instagram kun je meedoen. Volg op fb: Ivette’s life   of op instagram @ivetteslife en @fotofabrieknl, like het bericht en tag op dat kanaal (FB of IG) in een reactie 2 andere personen die ook kans willen maken op zo’n cadeaubon. Je hoeft je maar 1x in te schrijven. Iedereen maakt gelijke kansen. De winactie sluit op 4 mei om 15:00. Dan maak ik zo snel mogelijk daarna de winnaar bekend.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.