review Fox Vragender Ivette's life

Review: Fox te Vragender VR diner

Afgelopen zaterdag mocht ik met nog een aantal andere bloggers/vloggers naar Vragender afreizen voor een diner in Fox Horeca. Zij gaven dit diner ter gelegenheid van hun 20 jarig bestaan. Spoiler alert: het restaurant is een aanrader, zeker met kinderen.

Vanwege hun 20 jarig bestaan heeft Fox speciale gelegenheden georganiseerd. Zo is het zaterdagavond Italiaanse avond en zondag is het familiedag. Ik mocht zaterdagavond langskomen en iemand meenemen, dat werd mijn vader. Hoewel niet om de hoek was de reis erheen geen straf dus. Eenmaal aangekomen, werden we ontvangen met een lekker drankje, en konden we gelijk zien wat een gang was van de avond (wat we natuurlijk van te voren al wisten), een VR gang ofwel Virtual Reality gang.

review Fox Vragender Ivette's lifeWat houdt dit in? Tijdens een gang van het diner wordt je uitgenodigd om naar de lounge te gaan. Daar krijg je een korte uitleg over wat je kunt verwachten. Daarna mag je de bril opzetten en stellen, zodat je het goed kunt zien. Vervolgens start het filmpje en kun je genieten van de Italiaanse bossen, op zoek naar truffels. Daarna mag je gezellig op een Italiaans plein, met een fontein, pratende mensen en heerlijk weer, genieten van een hapje. Dit wordt je verteld in het filmpje. De ervaring wordt compleet gemaakt met wat geuren op de achtergrond. En zo is de gang voorbij.

Voor deze gang kun je genieten van een heerlijke charcuterie tafel met borrelhapjes, brood, olijven, tapenades en meer. Daarna kun je allerlei typisch Italiaanse voorgerechten proberen. Ze zijn in het klein gemaakt, waardoor je er meer kunt proeven. Want ja, als je de carpaccio hebt gehad, heb je toch altijd spijt wanneer je de eend niet geproefd hebt. Dat kan nu. En eerlijk waar, het eten is om op te smullen. Dit zeg ik niet omdat ik ben uitgenodigd, maar omdat ik het echt lekker vond. Ook staan er vier soepen klaar om te proberen. En tussendoor een salade eten voor wat verfrissing is ook mogelijk. Ze hebben er meerdere klaar gezet.

review Fox Vragender Ivette's lifeNa de VR ervaring kun je verschillende hoofdgerechten proberen. Je kunt er kiezen uit allerlei gril en gebakken gerechten, vlees, vis of vegetarisch. Ik had de eend gekozen. Een heerlijke eendenbout werd er op je bord gelegd. En voor je het door hebt staat er een culinair gerecht op tafel. Je kunt er natuurlijk meerdere proberen, maar vergis je niet in je maag grootte, anders kun je de toetjes niet meer proberen. Een enorme keur aan toetjes staan er voor je klaar. Panna cotta, mouse, taart, fruit, en alles in meerdere smaken. Alle barren staan op hoogte voor de volwassen. Zo hoef je niet te bukken en kunnen de kinderen er niet in grijpen.

review Fox Vragender Ivette's lifeEn aan kinderen is absoluut gedacht. Er is een aparte bar voor de kinderen, waar ze zelf friet, kipnuggets, poffertjes, fruitspiesjes en nog veel meer kunnen halen. Dit is op hun eigen hoogte gemaakt. Daarnaast kunnen ze er koekjes bakken, suikerspinnen eten en loungen in hun eigen ruimte. Hier kunnen ze filmpjes kijken, boekjes lezen, spelen, tekenen etc. Er is zelfs een heuse prinses aanwezig die op de kinderen let, zodat de ouders zelf even rustig kunnen eten en praten met elkaar. Dat kunnen ouders met jonge kinderen al zo weinig. Daar is echt goed aan gedacht.

De tafels en stoelen zijn ruim opgezet. Dit betekent dat je met kinderen genoeg ruimte hebt om stoelendans te doen, kinderwagens neer te zetten als er een heel kleintje meekomt. Je hoeft niet bang te zijn dat je de buren tot last bent of dat jassen worden overlopen door anderen.

Qua sanitair ziet het er prima uit. Schoon en ruimtelijk. Daarnaast is er ruimte voor het verschonen van luiers in de invalide toilet. Een mooie inklaptafel kun je er gebruiken. Je hoeft niet moeilijk te doen op de grond, etc. En er is ook een prullenbak voor de luiers. Altijd fijn. Aan alles is gedacht.

review Fox Vragender Ivette's lifeAls afsluiting van de avond kregen we nog een handgemaakt stukje nougat mee. Dit importeren ze zelf uit Italië. Geen straf!

Vind ik het restaurant een aanrader? Absoluut! Als we enigszins in de buurt zijn ga ik graag terug met de kinderen!

Liefs van Ivette

Deze review werd mogelijk gemaakt door het Fox Horeca te Vragender. Dit doet niet af aan mijn mening over dit restaurant.

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.