fotofabriek Ivette's life review

Review: Fotoboek van Fotofabriek

fotofabriek Ivette's life review Vandaag mag ik een superleuke review voor jullie schrijven. De fotoboeken van Fotofabriek. Hier kun je heel mooie fotoboeken maken van speciale gelegenheden.

Toen ik benaderd werd door Linda van Fotofabriek was ik gelijk enthousiast over de website. Ik mocht een fotoboek in A4 formaat maken en wist al snel wat de inhoud moest worden. Elsha’s eerste jaar!

Ik wilde een fotoboek maken met elke bladzijde een maand. Zo kun je goed haar ontwikkeling zien door haar eerste levensjaar. En man wat is ze veranderd. In dit boek kon ik dat goed weergeven. Er zijn vele sjablonen voor foto’s. Zo kun je iedere pagina een andere setting geven.

Fotofabriek

Wil je een fotoboek maken bij Fotofabriek? Dan heb je 3 manieren op dit te doen. Je kunt online een fotoboek maken, software op je eigen computer zetten, of m.b.v. Photoshop/InDesign een .pdf uploaden. Ik heb gekozen voor de offline software. Deze download je dan voor Windows of Apple. Daarna installeer je het en het spreekt allemaal voor zich. Eenmaal geïinstalleerd gaat de software alle cliparts etc. downloaden. Dit duurt even, maar is alleen de eerste keer.

Neem even de tijd om dit programma uit te zoeken. Daarna kun je er echt mee spelen. Er is veel mogelijk, clipart, achtergronden, en meer. En je eigen foto’s kun je gemakkelijk toevoegen door ze in de fotoboek te plakken vanuit je computermap.

fotofabriek Ivette's life reviewOok de achtergronden kun je helemaal aanpassen zoals je het zelf wil. Ik heb gekozen voor een foto van Fotofabriek zelf. Een bloem. Deze heb ik aangepast door het lichter te maken, en de bovenkant van de foto te gebruiken. Je kunt voor elke pagina een andere achtergrond nemen. Ikzelf houd van rust, zodat de aandacht naar de foto’s gaat. Op iedere pagina heb ik dezelfde achtergrond. Zo kun je op de rechterpagina alleen wat bloemblaadjes zien van de bloem.

Ben je klaar en tevreden? Dan kun je het gaan bestellen. Lees rustig de stappen door en dan heb je al snel het fotoboek besteld. Het bestellen gaat via de website. Gebruik je de offline software, zal het fotoboek geüpload moeten worden. Dit heeft even tijd nodig. Daarna kun je het gaan bestellen en wachten tot je het ontvangt.

Verzending

fotofabriek Ivette's life reviewTijdens het wachten op je fotoboek, wat een paar dagen duurt, wordt je ongeveer halverwege getrakteerd op een leuk filmpje. Hierin laten ze zien hoe jouw specifieke kaft wordt gemaakt.

Na een paar dagen ontvang je het fotoboek in de post. Het wordt goed ingepakt, zodat er geen beschadigingen kunnen ontstaan onderweg. En dan is het nogmaals genieten van alle mooie foto’s die je hebt verzameld in het boek.

Het fotoboek

De kwaliteit van het fotoboek voelt goed. Het papier en de kaft zijn stevig. Ze zullen niet snel scheuren of beschadigen. De rug van het boekje is ook stevig en goed gebonden. De bladeren zullen er niet zo gauw uitvallen. Daar moet heel wat voor gebeuren.

De foto’s komen mooi uit in het boek. De scherpte van de foto’s is prima. Ook kun je aan de foto’s nog verschillende effecten toevoegen, zoals sepia, kaders, grijswaarden en nog veel meer. Dat maakt van bijzondere momenten een nog mooiere herinnering.

Cadeau

fotofabriek Ivette's life reviewDit is een supercadeau om te geven wanneer een kindje jarig is. Maar ook wanneer iemand zoveel jaar getrouwd is, of elke andere reden die je kunt bedenken. Het is een waar cadeau om zo’n boek te mogen ontvangen. Ook voor Moederdag kun je dit cadeau geven. Maak een mooi boek voor je moeder, of voor jezelf als je net moeder bent.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *