review Dekbed Discounter

Review Dekbed Discounter + WINNAAR is bekend!

Vandaag deel ik met jullie een dekbed review en de winnaar van de winactie van de Valentijns bloghop! Lees snel verder.Van Dekbed Discounter mocht ikzelf ook een dekbed uitzoeken, voor een review. Hoe gaaf is dat?!

En wat ik koos? Ik wilde al een hele tijd witte dekbedden, helemaal wit. Vanwege de lichte kleur, maar ook mooi om foto’s op te maken. Zo koos ik voor Beauty Skin Care. Niet alleen wit, maar het belooft ook nog eens goed voor de huid te zijn. Een quote van de website zelf:

‘Dit prachtige dekbedovertrek is gemaakt van 100% SILK microvezel. Door het gebruik van dit materiaal is de overtrekset kreukherstellend, licht van gewicht en valt deze soepel om je heen. Ook reguleert het de talgproductie en heeft het een polijstende werking. De samenstelling kalmeert een vurige huid, bestrijdt acne en andere onzuiverheden van de huid en werkt verkoelend. Al deze eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust.’ – Dekbed Discounter.

Dat is nog eens mooi meegenomen. Dat wil ik wel uitproberen. Dus gelijk een dekbed besteld en als binnen enkele dagen had ik het pakketje binnen. Het uittesten kon gaan beginnen.

review Dekbed Discounter

Dus zo gezegd zo gedaan. Wat mij opviel is dat het inderdaad erg glimmend is. Eerlijk gezegd moest ik daar even aan wennen. Maar als snel, wanneer je erop gaat liggen, voelt het heerlijk koel en zacht aan je huid. Hieronder zie je het stofje van heel dichtbij. Een heel zachte en fijne structuur! Het voelt ook heel luxe. Het is zeker geen straf om erop of eronder te gaan liggen.

review Dekbed Discounter

Na een nacht slapen onder dit dekbed kan ik zeggen dat het goed slaapt. Het dekbed is dan wel gesponsord, maar mijn mening is echt mijn mening. Ik vond het erg fijn dat het goed koel bleef. Zeker voor de warme zomernachten zal deze zijde-voelende dekbedhoezen lekker koel aan de huid voelen.

Het dekbed voelde door deze stof ook heel erg licht aan. Het werkte niet beklemmend, zoals ik dat wel eens heb met zware stoffen, zoals flanel. Het enige wat ik miste aan het dekbed is voor het opmaken een gat in de hoeken aan de bovenkant. Ik heb in het verleden wel eens dekbedhoezen gekocht bij andere winkels, die een gat hadden, aan de kant wat bij je hoofd komt te liggen. Dit maakt het opmaken van een bed wel heel makkelijk.

review Dekbed Discounter

Ik ga heerlijk films kijken in bed met dit dekbed. De Netflix series staan al klaar. Heb je al zin gekregen om lekker in bed te gaan liggen?

review Dekbed Discounter

Van de kamer zelf zie je nog weinig. Het is niet mijn slaapkamer, maar die van mijn opa en oma. De kleur op de muur is niet mijn kleur, maar dat gaan we natuurlijk niet veranderen. Wanneer wij eindelijk een nieuw huisje hebben gevonden, zal ik jullie ook meenemen in een tour, wanneer het huis dan klaar is natuurlijk.

Wil je deze dekbedhoes ook bestellen? Dat is de Beauty Skin Care Wit. Er zijn ook nog meerdere andere kleuren van het dekbedstofje te bestellen, mocht je de kleur niet willen, maar wel het stofje van deze lijn dekbedhoezen. En natuurlijk hebben ze nog veeeel meer dekbedhoezen!

Over Dekbed Discounter, ze zijn gemakkelijk te bereiken. De dekbedden heb je snel in huis. En mocht je een vraag hebben? De klantenservice is zelfs via Chat te bereiken. Zo heb je in een paar minuten antwoord op je vraag, een oplossing voor je probleem en hoef je niet te wachten op een telefoonlijn, waarbij je iedere 5 seconden gestoord wordt door een piep. Dikke aanrader!

De Winnaar

De winnaar van de Valentijn Bloghop Winactie. Die maak ik natuurlijk ook bekend. Via www.naamloten.nl heb ik een winnaar door de computer laten trekken. Tromgeroffel… de winnaar is geworden:

Anita de Gussinklo

Ik zal je vanavond een mail sturen met de code, waarmee je een bestelling kunt plaatsen!

Liefs van Ivette

Dit artikel is een samenwerking met Dekbed Discounter.
Het artikel kwam iets later (niet om 20:00) op de website online, excuses voor het ongemak. Iets met #momlife.
Gerelateerde berichten

1 thought on “Review Dekbed Discounter + WINNAAR is bekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.