Project life #2 Ivette's life

Project Life #2 De eerste inhoudelijke dingen

DSC_0009Vandaag ga ik meer in op waar ik het eerste Project Life boekje van Elsha mee vul. Dit boekje gaat over het eerste jaar van Elsha, vanaf haar geboortedag. Zoals jullie in het eerste bericht konden lezen heb ik gekozen voor een boekje van 6×8 inch, van het merk Sn@p! Simple Stories. Wil je het eerste deel van de inhoud zien? Lees vooral verder!

DSC_0006Voor de binnenkant heb ik bijbehorende vulbladen (pocket pages) meegenomen. Onderaan de pagina vind je alle spullen die ik gebruikt heb, gesorteerd op de winkel waar ik ze vandaag heb.

Ik heb 4 soorten pocket pages genomen, 2×2 inch, 4×6 inch, 3 vakken en 4 vakken (specificaties achter de lijst onderop de pagina). DSC_0010Deze pocket pages heb ik gevuld met foto’s en kaartjes. Om de foto’s goed in te delen heb ik haar maanden uitgerekend op dagen van de maand en post-it’s ertussen gedaan. Zo kon ik precies weten welke foto in welke maand is genomen. Dat maakt het voor mij makkelijker met indelen. Chronologie zie ik graag, haha!

DSC_0106Dit is tot nu toe de eerste pagina in het boekje. Ik wil nog een soort tabbladen maken, met daarop aan de zijkant al te zien in welke maand je zit. De eerste dag, hoe kan het ook anders, is haar geboortedag. Ik was zo blij met haar, moe en voldaan lach ik naar de camera. En Elsha gelijk lachend op de foto gezet. Linksboven heb ik een kaartje gedaan met de tekst Today is going to be a good day. Die vond ik heel toepasselijk.
DSC_0110

Voor deze tabbladen wil ik graag de milestone kaartjes gaan gebruiken. Die heb ik gekocht toen Elsha nog maar een paar weken oud was. Waar weet ik helaas niet meer. Deze zijn wel superleuk om aan te geven in welke maand je bent beland. Leuk vind ik dan ook om deze ‘stuk’ te snijden en in de 2″bij 2″ vakjes te doen. Dat vind ik een leuk effect hebben. Dat effect heb ik ook voor andere kaartjes gebruikt.

DSC_0784

DSC_0007Haar eerste keer op de camping. Mijn ouders stonden vlakbij op de camping. Zo konden ze lekker genieten van de mooie meid en mij ondersteuning geven waar nodig. Een heel fijne gedachte. Een supermooie foto van deze middag gaat natuurlijk in het boekje. Hierop staat ze bewust lachend. De herinnering roept dan ook gelijk op dat ik haar in de caravan borstvoeding gaf en zij alles en iedereen in de gaten hield die voorbij liep. Een oplettend meisje, heerlijk. Gelijk met haar eerste echte lach.

Heb je het eerste bericht niet gelezen, geen probleem. Klik hier, om het alsnog te lezen.

Hieronder vind je een lijst van materialen die ik gebruikt het.

Scrapdelight
Pocket pages 12x 2″x2″
Pocket pages 2x 4″x6″
Pocket pages 3 vakken (2x 3″x4″, 1x 4″x6″)
Pocket pages 4 vakken (4x 3″x4″)
Sn@p Binder 6″x8″, Robin stripe (mint)
Kaartjes (niet meer terug te vinden op internet)

Scrapateleetje
Me and my big ideas kaartjes

Scrobby
Project Life Inspire Edition 4″x4″
Project Life Baby Girl Edition 4″x4″

DSC_0108Overige benodigdheden
Potlood
Snijmachine
Foto’s uit eigen bestand (laten afdrukken bij Albelli)
liniaal
Milestone cards
Pennen met een andere kleur

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google

De spullen en dit bericht zijn niet gesponsord door een bedrijf.
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.