Project life #1 Ivette's life

Project life #1

DSC_0122Een eerste bericht over Project Life. In dit bericht zal ik kort beschrijven wat voor mij Project Life inhoudt, waar ik op dit moment mee bezig ben in dit mintkleurig boekje en wat ik nog voor toekomstideetjes heb met deze manier van foto’s bewaren. Lees je gezellig mee?

Project life houd voor mij in een mooi fotoboekje maken van de afgelopen periode. In dit boekje plaats ik belangrijke foto’s van die periode, en die versier ik dan met embellishments, kaartjes en andere leuke knutsels. Het hoeft voor mij niet te uitbundig en te druk, ik houd van een beetje overzicht. Maar leuk vind ik wel dat niet elke bladzijde hetzelfde is. DSC_0748Voor mij is het een fotoboek 2.0. Anderen gaan soms helemaal los, en misschien in de toekomst, wanneer ik meer tijd heb, zal ik er ook wat meer werk van maken. Maar voor nu vind ik het zo leuk. Niet al te veel poespas en je kunt het makkelijk weer wegleggen.

DSC_0784Mijn eerste echte project is het eerste jaar van onze Elsha. Bij Scrapdelight heb ik een boekje gehaald van Sn@p! Simple Stories, met wat vulbladen. Om maar eens te beginnen. Het maatje wat ik gebruik vind ik net toegankelijk en geeft makkelijk aan en ander als je wat wilt laten zien. Het is de 6×8 inch. Aangezien ik gek ben op mint heb ik voor dit mooie printje gekozen. De binnenkant wordt al roze genoeg voor een meisje. Op dit moment ben ik de eerste paar maanden aan het bundelen in dit fotoboekje.

In het volgende bericht zal ik meer op de binnenkant ingaan.

5582db99103b1-0000572145In de toekomst wil ik graag een fuse-tool erbij halen. Dan kun je de vakken die te groot zijn kleiner maken. Je smelt het plastic dan samen tot een dichte rand. Met deze tool kan je uiteraard veel meer, zoals een shakercard maken of extra vakjes toevoegen in een fotoboek. Dat wil ik dan uiteraard in de toekomst ook doen.
Daarnaast wil ik een boekje maken voor onze Joep, maar hij mag gelukkig nog even blijven zitten. En wie weet ook van allerlei leuke dingen die Niels en ik samen hebben gedaan.

Heb jij nog leuke tips voor Project Life? Laat ze hierachter!

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google

De foto van de fuse tool is van Scrapdelight, de overige foto’s zijn uit persoonlijk bezit.
2 thoughts on “Project life #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *