Papercloud Lente

Papercloud lente is uit! + Winactie

Het nieuwe magazine is uit, Papercloud lente is nu te koop. En ik heb een mooie winactie voor jullie!

Het mooie knutselboek voor de komende periode is weer uit. Ik heb natuurlijk al mogen snuffelen, eind vorig jaar. Meer daarover lees je hier. Maar sinds gister ligt het mooie DIY boek in de winkel en in de webshop. Maar ik heb niet alles kunnen maken, natuurlijk. Dus mijn handen jeuken alweer om aan te slag te gaan!

Toen ik het boek eenmaal binnen had, kon ik niet wachten met het open maken van het pakketje. Hij ziet er weer zo mooi glimmend uit en heel uitnodigend. En zeker niet alleen maar Paas-gerelateerde onderwerpen. Er zit zoveel meer in. Bloemen, slingers, vlinders.

Papercloud Lente

En er zitten ook kleurplaten is. Dat betekent dat ik het niet hoef uit te stellen tot de kindjes slapen, maar kan ik samen met Elsha en Fynn gaan knutselen en kleuren! Maar ook stickers, uitsnijwerk, bouwtekeningen, bloemen en nog veel meer. Er zitten wel meer dan 21 dingen om te doen in dit grote boek! De voorjaarskriebels komen eraan.

Als jonge moeder kun je die stickers ook gebruiken voor de zindelijkheidstraining van je peuter. Kun je weer een leuke DIY maken met je kindje samen!

Papercloud Lente

En denk je dat het alleen voor de gevorderden is? Zeker niet. Ja, er zitten priegelwerkjes in die enige ervaring wel vereisen. Maar begin vooral dan met het makkelijkere werk. Zo kun je langzaamaan jouw ervaring opbouwen, dan je aan het eind van het mooie boek het vogelhuisje kunt gaan bouwen!

Papercloud Lente

Twee weken geleden schreef ik al een preview, die kun je hier lezen.

Winactie:

Ik mag een exemplaar van de Papercloud Lente weggeven, t.w.v. € 12,95. Je kunt meedoen via zowel facebook als via instagram. Wil je er een winnen, volg dan de onderstaande stappen!

  1. Volg Ivette’s life op facebook of instagram.
  2. Like vervolgens in hetzelfde medium dat je volgt het bericht van de winactie (voorbeeld: volg je mij op Instagram, like dan het bericht op Instagram).

Wil je een extra winkans, dan kun je in beide kanalen meedoen. Wil je nog een extra winkans, deel dan het originele bericht op social media en tag mij in het bericht met @ivetteslife. Graag wel openbaar delen, anders kan ik het alsnog niet zien. De winactie sluit op donderdag 22 maart om 23:59 uur. Op vrijdag 23 maart trek ik een winnaar en zal die dag bekend gemaakt worden. Even een extra notitie: het boek wordt alleen naar een Nederlands adres gestuurd.

Kun je niet wachten, dan kan je via onderstaande link alvast de Papercloud Lente bestellen.

Liefs van Ivette

Dit artikel is tot stand gekomen in een samenwerking met Denksport, bedankt!

Dit artikel bevat een affiliate link.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.