Outfits van Fynn #1

Omdat ik best wel fan ben van shoppen, niet per sé meer voor mijzelf, maar vooral kleding voor de kindjes, heb ik besloten een artikel te schrijven over de kleding van de kindjes. Vandaag 3 outfits van Fynn uit verschillende winkels!

Outfit #1. Dit is een shirtje van de H&M. Deze truitjes of sweaters vind ik zo leuk. De H&M heeft er ook een in het zwart met geometrische vormen, uiteraard hangt deze ook in de kast van Fynn. Het broekje is van Zoet en Stoer. Dat is een leuke jonge webshop met allerlei babyproducten voor een leuke prijs! De sokken had ik nog van Elsha. Ze zijn volledig wit. Ze komen of bij de Outfits Fynn zoetenstoer.com H&MHEMA of bij Prénatal vandaan. Deze outfit pas helemaal in de huidige zwart-wit trend, ook wel monochrome, maar ook binnen de geometrische trend. Zowel de trui als het broekje zijn maat 74. Ik vind het belangrijk dat de kleding voor baby’s lekker ruim zit of in ieder geval soepel. We hebben wel strakke broeken, zoals bij een feestpakje. Maar overdag vind ik dat hij zich vrijuit moet kunnen bewegen. Zo kan hij het beste zijn lichaam en omgeving leren kennen. Met strakke broeken wordt het draaien en kruipen toch wat lastiger.

Outfit #2 is een trui die wederom van H&M is. Die okergele kleur vind ik heel gaaf. Niet iedereen kan het hebben, ikzelf ook niet. Het gevolg is een rode kop. Maar Fynn kan het prima dragen. De broek is van C&A. Een spijkerstof-achtige broek, maar dan ruim en zacht. Persoonlijk vind ik een blauwe broek het mooist bij een gele trui. Het is een gebreide variant die daardoor ook nog eens soepel om zijn lijfje valt. De patches op de ellebogen en een borstzakje maken het geheel net even iets stoerder. Ze zijn een beetje grijs van kleur, niet perse blauw. De sokjes komen bij Next Direct vandaan in een setje van rood, geel, blauw, groen en grijs. Ze zijn inmiddels wat aan de kleine kant, maar gaan nog net.

Outfit #3 is ook een printjes outfit. De trui ook een knit-stofje en ik vond hem toen ik de trui voor het eerst zag bij iemand anders meteen al gaaf. Lekker winters, maar niet te donker. Hij is lekker warm en voor mijn idee prikt het shirtje niet op de huid van Fynn. Het enige nadeel van het shirtje is dat dit met de blauwe was meegaat. Een keer heb ik niet zo’n kleurenvanger gebruikt en het wit was iets minder wit. Maar leuk is die zeker wel. Bovenin zitten aan beide kanten van het hoofd 2 knopen, zodat het met aankleden wat makkelijker gaat. Je hoeft alleen de knopen open te maken aan een kant, de dichtstbijzijnde kant. De broek is van H&M. Het is een jogger van heerlijk zachtspul. Eentje waar je aan blijft aaien. Een hoog aaibaarheidsgehalte… Dat dus. De sokjes hebben wij gekregen, maar als ik het mij goed herinner komen ze bij Prénatal vandaan. Niet geheel in het printje van de trui met in hetzelfde idee.

Wellicht dat het een serie wordt. Dan zal het, denk ik, per kwartaal gaan. Ze zullen niet iedere maand meer veranderen van maat. Leuk om te doen vond ik het zeker wel! Hé, ik blijf natuulijk een vrouw, haha. Volgende week komt een artikel op de blog over 3 outfits van Elsha.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google

Niets in dit artikel is gesponsord.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.