Zoet en Stoer Ivette's life

Outfits van Fynn #2 Lente

Zoet en Stoer Ivette's lifeGister kwamen de outfits van Elsha uit, de favorieten van de lente. Vandaag laat ik jullie de favoriete setjes zien die Fynn heeft gedragen in dit seizoen. Daarnaast heb ik nog een mooie kortingscode voor jullie!

Ja, je leest het goed. Ik mag een mooie kortingscode weggeven voor de leuke handmade store Zoet en Stoer. Deze leuke webshop maakt alle kleding zelf. Ze gebruiken heel leuke en zachte stofjes die lang meegaan! Ik kan het weten, ik heb ze zelf gebruikt voor Fynn. En niet onbelangrijk, ze zijn niet duur. Check Instagram of onderaan deze pagina voor de code!

Ivette's life zoet en stoer outfit Fynn #2 lente

Dit eerste setje heeft uiteraard een broekje van Zoet en Stoer. Wij hebben dit broekje heel vaak gedragen. Hij gaat makkelijk aan, zit lekker losjes en is zacht. Heel handig voor een baby die graag beweegt. Het shirtje is van de Zara, zie ook setje 4.

Ivette's life outfits Fynn #2

Dit tweede setje heeft een broekjke van de Zara. Zo’n leuk broekje. Hij oogt op de foto meer blauw, maar hij is toch echt groen. Het shirtje is van de Zeemen en de sokken zijn eveneens van de Zeeman. Een kleurrijk maar toch passend setje.

Ivette's life outfits Fynn #2

Past in de monochrome trend. Niet echt wit, maar het stonewash grijze shirtje is van de Zara. Heel zacht en heel dun, dus ook te gebruiken in de zomer. Ook het broekje is van de Zara.

Ivette's life outfits Fynn #2

En hier weer een volledig Zara setje. Deze shirtje heb ik qua model ook in andere kleuren, donkerblauw, lichtblauwgrijs en de stonewash grijs. Het broekje is een aparte kleur en eerlijk gezegd niet zo makkelijk te combineren, maar leuk is hij zeker wel. En gelukkig past wit zo goed als op alles.

En dan nu de kortingscode: ZOETENSTOER. Hiermee krijg je 15% korting op je aankoop bij Zoet en Stoer. De code is geldig t/m 31 juli 2017. Een eerder artikel van mij waar ik kleding van Zoet en Stoer laat zien, vind je hier.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google

De kleding is niet gesponsord door Zoet en Stoer, de kortingscode wel.
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *