Onze verzorgingstas

Ivette's life youtube verzorgingstas zwangerschap babyWat stoppen wij in onze verzorgingstas? Dat laat ik jullie vandaag zien. Je kunt het lezen in deze blog, of de video bekijken op youtube.

Wij hebben gekozen voor een tas van Mix Mama’s. Deze tas hebben wij gekocht bij Bol.com. Het printje sprak mij aan, maar ook zeker de vorm. Het is een rechthoekige tas die stevig is. Zo kun je de spullen mooi organiseren. Daarnaast is het een stofje die geplastificeerd is. Dit betekent dat je de tas goed schoon kunt maken, want vuil hecht niet.

In de voorvakjes doen wij de fles van Fynn, en een koekje en stuk fruit. Zo raakt de rest niet vies, als een stuk fruit geplet wordt, of heb je geen kruimels in je tas zitten.

In het hoofdvak zitten luiers, billendoekjes en luierzakjes. Die luierzakjes zijn overal voor te gebruiken. Stinkluiers, maar ook vieze kleding, een half koekje, of een vochtige washand. Ook zit er een hydrofiele doek in. Deze zijn handig voor vanalles. Voor beide kindjes hebben we bijna altijd een setje kleding mee. Mocht er iets gebeuren, kunnen ze toch schone kleding aan.

Verder hebben wij voor beide kindjes een etuitje. In dit etuitje zit een lepel, een poederschepje, zetpil, thermometer. Soms zit er ook een haarelastiekje en tandenborstel met tandpasta voor Elsha in. Als zij bijvoorbeeld uit logeren gaat.

De tas heeft ook nog een bijbehorend matje. Dit vind ik erg prettig, want de matjes van een restaurant zien er vaak zo smoezig uit. Het geeft een fris gevoel voor de kindjes. Maar dit matje gebruiken we ook thuis op tafel,

Aan de achterkant van de tas zit een ritsvak. Hierin stop in handalcohol en tissues. De zijkanten hebben samen ook 2 vakjes. Hier kun je ook vieze kleding, een extra fles of iets anders in doen.

De rits is niet heel stevig. Een trekker was snel lam. De andere trekker werkt nog goed. De vorm is zeer prettig. Al met al zijn we erg blij met de tas.

Wat voor tas gebruiken jullie? Zijn jullie er tevreden over?

Kijk je liever video?

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google

 
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.