nagellak

Nieuwe nagellak geshopt

De afgelopen weken heb ik wat nieuwe nagellakjes gescoord. Vandaag deel ik met jou welke kleuren dat zijn.

Nagellak is voor mij iets waar ik weinig tijd voor heb, of eigenlijk geduld. Het moet zo lang drogen en binnen een uur is er toch weer een butsje uit. #momlife Maar zo af en toe, wanneer de kinderen op bed liggen, ik rust in mijn hoofd heb en rustig een serie of film kan kijken, doe ik wel eens nagellak op. En dus heb je ook nieuwe kleurtjes nagellak nodig.

nagellak

Zo kocht ik onlangs bij bol.om een kleur van Essie Stripes & Sails, een nieuwe kleur van de spring 2018 collectie. Je kunt hem hieronder shoppen. Deze kleur past perfect bij een blouse die ik onlangs kocht bij Wehkamp. Ik hoopte het, maar had het niet verwacht. En de kleur blijkt precies hetzelfde te zijn. Dat vind ik heel fijn, wat een matching kleur op je nagels maakt een outfit wel af.

Voor mijn verjaardag had ik een bon van de HEMA gekregen. Die zit heel fijn bij ons in het dorp en hebben heel veel mooie kleurtjes nagellak. Dus toen ik binnenliep kon ik het niet laten om even te kijken en zag uiteraard twee mooie kleuren staan. Dat zijn de Dutch denim (348) en silly salmon (201) geworden. Deze kleurcombinatie is ook heel mooi op je nagels.

En dan de andere drie potjes nagellak. Het derde potje bij de HEMA is een nailhardener. Ik had er wel een, maar die heb ik al langer dan dat Elsha oud is. En aangezien ik sinds kort pas weet hoe je het moet toepassen, heb ik nu maar eens een nieuw potje gekocht. Eerst heb ik de bovenstaande kleurtjes uitgeprobeerd. Zodra dat eraf gaat, ga ik de hardener doen. Volgende maand gaat mijn zusje trouwen en dan moet het er natuurlijk wel mooi uitzien.

nagellak

De andere twee potjes bij de HEMA zijn twee topcoats gekocht. De eerste is een blacklight topcoat. Zou het echt werken? Wanneer ik na een feestje ga met zulk licht, zal ik het zeker uitproberen. Ik heb zo’n lamp niet echt thuis staan, haha. En de laatste is een matte finish topcoat. Wil je daar meer over lezen en zien, kom dan vanmiddag even terug op de blog. Daar heb ik een apart artikeltje over gemaakt.

Liefs van Ivette

Dit artikel bevat affiliate links. Jij hebt er niets aan en ondervind geen nadeel. De cookies zullen na verloop van tijd meestal vanzelf verdwijnen (zogenoemde affiliate cookies). Maar ik kan wel iets verdienen als jij iets koopt via een van de links.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.