kinderarmband gegraveerd

Newborn cadeautip!

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een newborn baby? Dan heb ik een mooi idee voor je.

Toen ik net geboren was, kreeg ik van mijn vader een armbandje. Op dit armbandje stond mijn naam gegraveerd. Een heel bijzonder cadeautje die ik heel lang heb bewaard. En vaak heb gedragen.

Toen Kaya Sieraden mij weer benaderde voor een samenwerking, omtrent deze vorm van sieraden, wist ik het eigenlijk meteen al. Dat vond ik wel een heel gaaf cadeautje voor mijn dochter. En zo geschiede.

Elsha is er supertrots op. Ze is echt een meisje meisje. Ze trekt graag haar te grote rok aan, waarmee ze heel veel rondjes draait en dat ook graag laat zien aan anderen. Ze heeft een houten setje make-up. En ze draagt graag nagellak en als ik niet op let geeft oma haar mascara en lippenstift. En toen ik voor kerst haar dit armbandje liet zien, was ze heel erg blij. Ze is er heel zuinig op, maar wil het wel graag dragen.

Overigens is de kwaliteit van het armbandje ook goed. Een van de avonden dat ze het kinderarmbandje om had, was ik het vergeten af te doen. Het zat verstopt onder haar pyjama mouw, dus mijn oog viel er ook niet op. Maar de volgende ochtend was het armbandje daar en zat hij nog precies zoals hij hoort.

Haar naam is met de hand geschreven, of eigenlijk gegraveerd. Als extra versiering heeft het armbandje ook nog een mooi pareltje. Ik ben er echt heel blij mee. Daarbij komt nog een zilverpoetsdoekje. En het armbandje komt in een mooi bewaardoosje. Hiermee kun je het gelijk cadeau geven.

Dus ben je op zoek naar een perfect cadeau voor een kersvers meisje (of jongen) op deze aarde, denk dan aan een kinderarmbandje.

En Kaya sieraden geeft ook terug aan de samenleving. Voor elk verkocht sieraad doneren ze een deel aan een goed doel. Meer informatie hierover vind je op de website!

Liefs van Ivette

kinderarmband gegraveerd
kinderarmband gegraveerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.