Monthly Update

Monthly update #1

De eerste maandelijkse update! Whoohoo!

Een maandelijkse update. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden? Laten we gauw beginnen. Vorige week kon je natuurlijk al wat lezen, in de laatste Weekly Update.

Monthly UpdateAfgelopen vrijdag op zaterdag was moeders (ik) een keer uit. Nou wat een verhalen weer. Een van mijn collega’s mocht draaien in een club in Amsterdam. Het is een club waar er gender neutraal gedacht wordt, en waar lol hebben een van de belangrijkste speerpunten is. Leuke club, goede muziek, maar man wat was het druk. Op een gegeven moment kon je je kont niet meer keren. En dan als er mensen langslopen, greep er zo maar een in je kont. Prettig… Het punt waar deze club nog echt iets aan mag doen is de wc’s. Echt, die waren zo ranzig, te ranzig om dat te kunnen uitdrukken in woorden. Ik ga het niet beschrijven in geuren en kleuren. Het enige wat ik zeg is dat de hele bril onder zat. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het was heel gezellig met de collega’s en eindelijk weer eens heel harde muziek gehoord, en lekker kunnen dansen.

Monthly UpdateVoordat ik uit dansen ging in de stad, was ik gezellig met de meiden uit eten. Dit keer waren we bij Gewoon Lekker in Zaandam. Leuke tent, leuk aangekleed. En ik had wel zin in zo’n cheesecake waar ze enorm mee adverteren. Maar vrijdagavond om 21:00 waren er nog 2 stukjes taart in het hele restaurant te vinden. Dat was wel een flinke domper, niet echt goed bedacht. Uiteindelijk had ik gekozen voor de oreo-nutella (zie foto). Die was overigens wel heel lekker, wel een aanrader!

Dit weekend ging ik even met Fynn naar de supermarkt. Althans, dat was de bedoeling. Het is een klein stukje lopen naar Dirkie, maar na een kwartier dortelen, 25 keer benoemen dat hij de maan ziet, iedere keer 3 stappen vooruit, 2 stappen achteruit, vond ik het met -2 graden wel gebakken. Ik had de kinderwagen niet meegenomen, want ik dacht, laat ik het eens proberen. Not, Niels is met de kinderwagen aangelopen, zodat ik daarmee verderging. Maar Fynn, die ging liever terug naar huis. Lopend, niet in de kinderwagen. Maar zo gezellig. Hij maakt naast de nieuwe woordjes ook steeds meer klanken. Zo ging ik dit weekend weer de lekkere wraps met tonijn maken. En Fynn wilde alles zien, hoe ik het doe, hoe het proeft, alles benoemen. Die gaat echt chef worden. Ik ben benieuwd.

Monthly UpdateElsha’s haar wordt enorm lang. Omdat haar haar enorm gevoelig is voor klitten, doen we nu eerst tijdens het douchen de shampoo en dan een conditioner. Eerst borstelde ik onder de douche, maar dat werd op een gegeven moment toch niet zo prettig voor haar. Dus na het douchen nog zo’n haarcrème erin en dan voorzichtig borstelen maar. Dit maakt haar haar enorm zacht en goed te verwerken, dat ze vrijwel zonder een traan het borstelen doorkomt. En nadeel, haar mooie krulletjes worden onderdrukt. Het leuke is dan wel weer dat je eens ziet hoe lang haar haar is.
Gezellig is ook dat ze nu het zinnetje ‘Ik wil (vul maar in)’ zegt. En dan zit ze in de auto en roept keihard ik wil spelen. Dus ik reageer nogal droog En ik wil een miljoen op mijn bankrekening. Niet dat ze het begrijpt, maar achteraf is dat toch best grappig.

Omdat de Monthly Update nog maar kort op de WU was gepost, is dit bericht nog niet heel lang. Toch ben ik benieuwd naar jouw mening over de Monthly Update. Vind je dat leuker, of zie je toch liever iedere week een update? Laat je het me weten?

Liefs van Ivette

 
 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.