Meeting bij Denksport + tipje van de sluier

Ivette's life - DenksportVorige week vrijdag mocht ik met nog 3 andere bloggers langskomen bij Denksport/Keesing. Wij waren uitgenodigd om mee te werken, of eigenlijk proefkonijn zijn van een nieuw product. Vandaag vertel ik jullie alvast wat over die meeting.

Binnenkort komt er natuurlijk meer informatie over het product zelf, maar dat mag ik nog even geheim houden. Een tip van de sluier is Kerst. Daar wordt iets heel leuks mee gedaan dit jaar!

Om 9:00 mochten wij binnen komen in het gebouw van TMG, ofwel Telegraaf Media Group. Een thuiswedstrijd voor mij, vanuit Oostzaan moest ik de Coentunnel door, tweede afslag en een klein stukje rechtdoor. Parkeren naast het gebouw en in de stromende regen snel naar binnen lopen (of eigenlijk meer haasten). Ik moest even wachten tot de rest er was dus heb ik gelijk even rondgekeken op de beneden verdieping. Je komt niet ver, overal zitten beveiligde deuren, waar je niet zomaar doorheen komt.

Inmiddels druppelden de andere drie bloggers letterlijk en figuurlijk binnen, waarna Hannah ons kwam halen. Roltrap, draaideur, lift, stukje lopen en we zijn er al. Enige knutselspullen stonden al klaar, en ook wat koekjes en het drinken volgde snel. Een fijne welkomst dus. Daarna mochten we onszelf even voorstellen. Zo zat ik er samen met Irene van Tante Truus Kan Alles, Mei van Ice Pandora en Fleur van Miz Flurry.

Aan de knutsel dan maar. Gelukkig had Hannah al doorgegeven dat zij niet zoveel materiaal hadden liggen, dan de bouwtekeningen van de projecten. Dus ik had een tas vol materiaal meegenomen. Denk hierbij aan lijm, scharen, lint, naald, garen, washi-tape, embossing poeder (wil je weten wat dat is, klik dan hier voor een voorbeeld) en meer.

Ivette's life - DenksportEn zo rond 12:45 uur kwam de lunch. Lekkere pistolets, gevuld met ei, vlees of kaas, komkommer en sla, met daarnaast jus d’orange en fruit. Daarna gauw weer aan de slag om alles op tijd af te hebben. En dat lukte. Rond 16:00 waren we klaar en konden we de meeting afsluiten.

Ondertussen hebben we natuurlijk gezellig gekletst, nieuwe mensen ontmoet en contact gelegd. Voor degene die een visitekaartje hadden, waren die inmiddels ook uitgewisseld. Nu moet ik er toch maar aan geloven, want ja, ik heb ze echt nog niet. Wel een paar handgemaakte, maar die vond ik niet goed genoeg.

Ivette's life - DenksportEn zo konden we naar huis. Oh ja, en een ander tipje van de sluier. Ons werk wordt internationaal gedeeld. Hoe gaaf is dat. En als afsluiter kregen we ook nog een paar puzzelboekjes en tekenblokken mee.

Bedankt Hannah van Denksport, voor de mogelijkheid!

Liefs van IvetteDeze blog is een onderdeel van een samenwerking met Denksport.

Gerelateerde berichten

4 thoughts on “Meeting bij Denksport + tipje van de sluier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.