Lifestyle/DIY

Op deze pagina vind je berichten van de projecten die ik heb gemaakt, artikelen over ons interieur, project-life berichtjes en nog veel meer. Ik ben gek op iets met de hand maken, lekker bezig zijn. En nu ik twee kindjes heb kan ik me helemaal uitleven. Zo ben ik begonnen met letterkussens toen Elsha nog een baby was. Inmiddels is die helemaal af!

Onder cards vind je berichten over kaarten die ik heb gemaakt. Kaarten maken is een all-time favorite hobby van mij. Dit doe ik al jaren! En zo nu en dan zet ik over een gemaakte kaart een blog online. Iets wat ik wellicht in de toekomst ga oppakken is het meer met video’s online zetten van de kaarten. Ik heb dit tot nu toe 3 keer gedaan en dat is me wel bevallen. Voor nu heb ik niet heel veel tijd om dat op te pakken, maar wellicht over een tijdje, als de kindjes wat groter zijn.

Onder computerstuff vind je berichten over problemen waar ik met deze mamablog tegenaan liep en hoe ik die heb opgelost. Deze post ik zodat er wellicht iemand anders ook iets aan mijn bevindingen heeft.

Bij DIY vind je alle projecten die ikzelf heb gemaakt, of met de hulp van iemand anders. In het berichtje zet ik een beschrijving neer en meestal ook de materialen die ervoor nodig zijn. Maar ook leuke techniekjes die je met papier kunt doen vind je hier terug.

Onder interieur vind je alle berichten over ons interieur. Ik ben een mama, maar ook zeker gek op interieur dingetjes. Zo zijn we onlangs verhuisd en kon ik mij enigszins uitleven op leuke hoekjes. Natuurlijk is kerst nog niet zo lang geleden. Hierover heb ik een filmpje gemaakt, hier te zien.

Aangezien ik niet stil kan zitten is er ook een pagina over projecten die ik heb gemaakt met de naaimachine. Het is een soort zoektocht naar hoe het werkt, want ervaring vanuit een cursus of opleiding heb ik niet. Ik heb alleen een lieve moeder met veel ervaring, waar ik mijn vragen aan kan stellen.

Hoewel ons huis soms echt een troep is, houd ik van georganiseerde zaken. Af en toe, als ik een nieuwe tip heb, iets nieuws heb georganiseerd, dan zal je een nieuw bericht online zien. Ze zijn allemaal terug te vinden onder ‘organizing’.

Project life is een langdurig project. Dan zul je al snel denken, pff saai zeker. Dat is het allerminst. Project life is het maken van herinneringen, van fotoboeken, die net even iets leuker zijn dan een gemiddeld fotoboek. En het hoeft niet in 1 middag af, want je leeft niet in 1 middag. Zo ben ik op dit moment nog bezig met een fotoboekje van Elsha’s eerste levensjaar.

Onder shoplog vind je alle shoplogs terug. Een log van kleding voor de kindjes, of een log van hobbyartikelen. Wil je inspiratie op doen, of kijken in welke winkels ik shop? Die informatie vind je hier.