Shoplog zara h&M Ivette's life

Lente: tijd voor een shoplog

Shoplog zara h&M Ivette's lifeHet is lente en dat betekent nieuwe kleren. Met name Fynn is alweer toe aan maatje 80. En omdat het sneller ging dan verwacht, hebben we ineens veel moeten kopen.

Normaliter koop ik af en toe wat, zodat we genoeg hebben wanneer de kindjes aan de maat toe zijn. Bij Fynn gaat het echter belachelijk snel. Meneer is nu 7 maanden en hij draagt maat 80. Dus Shoppuh!

Bij de H&M heb ik het volgende gekocht. Een 2 pack van leuke shirtjes. Printjes voor Elsha vond ik niet zo leuk, maar voor Fynn des te meer! Een niet-bijpassende chino is altijd handig voor de komende temperaturen. Deze chino is van zachtmateriaal en erg soepel. Ik ben niet zo van de spijkerbroeken en strakke dingen. Geef hem maar een losse broek of legging. Dan kan hij zijn benen beter bewegen, is mijn idee.

Shoplog zara h&M Ivette's life Deze drie shirtjes komen ook bij de H&M vandaan. Links staan allerlei ‘circus’-dieren op. De middelste is een basic en rechts een henley. De henley had ik ook al in maat 68. Het is een leuk shirtje en ook makkelijk te combineren.Shoplog zara h&M Ivette's lifeGrijs vind ik ook een mooie kleur voor jongens. Weer een heerlijk zachty broekje met leuk printje en rechts een soort baseball shirtje. Het middelste shirtje lijkt van denim stof met een grey-wash. Maar het is een heerlijk zacht shirtje. Deze kan hij mooi aan met een jurkje die Elsha heeft van de Prenatal. Dat is ook een denimachtig stofje in grey-wash. Twinning is winning! Shoplog zara h&M Ivette's lifeBij de Zara is natuurlijk ook geshopt. 3 tshirtjes voor de zomer en warme lentedagen. Niet duur en leuke kleurtjes!

Shoplog zara h&M Ivette's lifeDaar horen natuurlijk ook broekjes bij! het rechterbroekje lijkt wat blauw, maar is in het echt lekker groen. Shoplog zara h&M Ivette's life Als laatste heb ik voor Fynn dit setje uitgezocht. Een gele broek, wel denim stofje, maar voelt vrij soepel. En daarop een blauwe trui, met astronaut. Wie weet een stimulans voor in de toekomst, haha. Geel en blauw vind ik een heel mooie kleurencombi. Maar dan niet geel bij het gezicht, maar als broek. Bij mezelf krijg ik met een geel shirt een tomaat hoofd. Dat lijkt mij niet echt handig. Fynn heeft ook zo’n soort gezicht die snel rood is. Dus liever geen geel bij zijn koppie. Mooi blauw zeker wel.Shoplog zara h&M Ivette's life

Voor Elsha hebben we twee dingetjes gehaald. Dit setje komt bij C&A vandaan. Mogelijk is dit haar verjaardagssetje. Maar wie weet loop ik nog tegen iets anders aan. De bloemetjes die onderop het shirtje staan vind ik heel schattig. Er zit een 3D bloem op, rechtsonder. En een bijpassend broekje mag natuurlijk niet ontbreken.Shoplog zara h&M Ivette's lifeEn omdat okergeel een supermooie kleur is, kon ik dit jurkje niet in de digitale winkel laten hangen! Shoplog zara h&M Ivette's life

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

2 thoughts on “Lente: tijd voor een shoplog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.