Lekker eten #7 – Van der Valk Oostzaan

DSC_0809Vorige week hebben we met een groepje van de familie gegeten bij Van der Valk Oostzaan. Een nieuwe locatie op een heel centrale plek. De gelegendheid was het slagen van mijn jongste zusje! Mijn beleving van dit restaurant lees je vandaag in ‘Lekker eten #7’.

DSC_0811Kwaliteit
De kwaliteit van het eten is super! Duidelijker kan ik het niet omschrijven. Het is er heerlijk, je krijgt er genoeg. Aan het eind van de avond heb ga je niet met een honger gevoel naar huis. De combinaties zijn enigzins verrassend, zodat de carpaccio een keer wat extra’s bevat. Het voelt als een luxe restaurant. Alleen al voor de kwaliteit gaan wij zeker terug.

DSC_0814Prijs
De prijs is ten opzichte van het eten prima. Een drie-gangen-diner en wat drankjes voor ongeveer €50,00 per persoon vind ik prima in verhouding tot de kwaliteit van het eten en het luxe gevoel wat er gecreëerd wordt.

Ruimte voor kinderwagen
De tafels en stoelen zijn er ruim opgezet. Je hoort niet luid en duidelijk wat de buurman zegt, maar kunt je volledig verdiepen in je eigen gezelschap. Dit betekent ook dat er genoeg ruimte is voor een kinderwagen, zonder dat iemand anders er last van heeft!

DSC_0812Klantvriendelijk
De bediening is supervriendelijk en denkt graag mee. Zo hadden wij een eigen potje meegenomen voor onze dochter. Met de instructies meegegeven aan een van de heren, kwam het kort daarna met een warm potje terug en een waarschuwing dat hun magnetron iets hoger stond ingesteld. Hierdoor is het hapje heter dan nodig. Fijn dat hij dat even meedeelt. Ook voor drankjes werd goed gezorgd en er werd duidelijk rekening gehouden met mijn zwangerschap. Mijn luxe hamburger was goed doorbakke, maar zeker lekker mals nog. Absoluut niet drooggebakken.
Daarnaast is er voor de kleintjes onder ons een aparte stoel beschikbaar, wordt er een kleurplaat neergelegd met kleurpotloodjes en heb je ruimte zat om even te gaan lopen met de kindjes.

Ruimte voor verschonen
Er is bij de dames zeker ruimte voor verschonen. Daar wordt prima mee rekening gehouden. Het enige nadeel aan dit goede restaurant is dat er bij de heren geen verschoningsgedeelte is. Gelukkig zijn de toiletten en gootstenen ruim opgezet en met een beetje improsivatie kwam je er wel.

DSC_0816Overige sanitair
Dat ziet er tip top uit, het gaf deze of gene inspiratie voor een nieuwe badkamer. Het restaurant is natuurlijk net pas open. Maar de aandacht en liefde voor hun klanten is er zeker vanaf te lezen.
Een dikke aanrader, ook met een kind!

Deze review is niet gesponsord en is een persoonlijke mening.

2 thoughts on “Lekker eten #7 – Van der Valk Oostzaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.