Lekker eten #6 – De Koekfabriek Zaandam

cropped-BANNER1Deze week een restaurant in Zaandam, de Koekfabriek. Dit restaurant is opgezet in de oude fabriek van Verkade. Een leuke beleving, zo met de ouderwetse tegels op de vloer. Ikzelf ben er nu twee keer geweest. Een keer zal het bomvol, de andere keer was het rustig. Het is een restaurant met een vrij nieuw concept, wat in nog niet veel Nederlandse restaurants te vinden is. Een proeverij van allerlei hapjes. Het komt er op neer dat je alle voorgerechten en alle hoofdgerechten kunt proberen (onbeperkt), zelfs de toetjes vallen hier onder. Hier is onze beleving te lezen.Kwaliteit
De kwaliteit van het eten is voldoende. Ze houden enigzins rekening met een zwangerschap, maar bij een drukke avond, moet je de bediening er wel op blijven wijzen. Anders is je vlees niet goed doorbakken. De smaken zijn aardig tot goed. De carpaccio kan ik zeker aanraden, net als de gazpacho. De kaart wisselt ook regelmatig, hierdoor blijft het leuk om te komen.

Prijs
De prijs is zeer schappelijk voor een proeverij, €22,50. De drankjes zijn apart.

Food-5Ruimte voor kinderwagen
Er is zeker ruimte voor een kinderwagen. Het restaurant is goed ruim opgezet en je kunt je kindje in de kinderwagen naast de tafel zetten!

Klantvriendelijk
De bediening is gastvrij en er is een hoop mogelijk (na het vragen van…)

Ruimte voor verschonen
Deze hebben wij tot nu toe nog niet nodig gehad.

Overige sanitair
Het sanitair oogt wat oud en zou een vernieuwing kunnen gebruiken (hoewel ik al even geleden ben geweest).

201501291486240141Al met al een aanrader om zeker een keer te proberen! Je kunt er op je gemak eten, ook met kleine kinderen.

Mis je nog punten van beoordeling, mag je dat altijd onder het berichtje achterlaten. Dit is een persoonlijke review en niet op verzoek van een bedrijf. De foto’s komen van de website www.proeverijdekoekfabriek.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.