Lekker eten #5 – Nogal Wiedus te Den Helder

Deze week weer een restaurant in Den Helder, Nogal Wiedus. Wij hebben er nu twee keer gegeten. Een keer met het diner en een keer met de lunch. Wij vinden deze plek een leuk restaurant om naar toe te gaan. Het ligt vlak bij Fort Kijkduin (praktisch naast) en is dus makkelijk te combineren. Daarnaast ligt het op de dijk, waarbij je direct uitkijkt op de Noordzee en de Waddenzee. De boot naar Texel kun je zien, en Texel zelf natuurlijk ook. Beneden aan de dijk kun je lopen, fietsen en zwemmen. Lees je mee?

Kwaliteit
 20160326_125559De kwaliteit van het eten hier is goed. Geen hele poespas op het bord, maar gewoon wat je besteld hebt, soms met een klein slaatje erbij. De schnitzel was iets aan de droge kant, maar nog goed te eten. De uitsmijter was heerlijk, zeker in combinatie met kaas.

Prijs
De prijs van de gerechten zijn goed toegankelijk, ook als je een gezin hebt. Hoewel het diner natuurlijk meer vraagt dan de lunchkaart, vind ik het goed te doen.

Ruimte voor kinderwagen
Er is zeker ruimte voor de kinderwagen. Het looppad tussen de tafels ruim en er kunnen bijna 3 kinderwagens naast elkaar staan. Een kinderwagen en een hond gaan prima samen en er is nog genoeg ruimte om te lopen!

Klantvriendelijk
De dames in de bediening zijn vriendelijk, maar ik het af en toe het idee dat je wat vergeten wordt als je met z’n tweeën zit. De grotere groepen krijgen meer en vaker aandacht. Een verkooppuntje is ook om een extra drankje aan te bieden, als je net je gerecht krijgt geserveerd. Dat wordt vergeten en moet je er zelf om vragen. Eenmaal aan tafel zijn ze wel vriendelijk.

Ruimte voor verschonen
Er is zeker ruimte tot verschonen van de kinderen.

Overige sanitair
Het overige sanitair zag er aardig schoon uit. Wel is dit wat gedateerd en rammelt het hier en daar. Een klein opknapbeurtje kan het zeker gebruiken.

Wij gaan er zeker naar terug, wanneer wij in de buurt zijn. De volgende keer hopelijk niet zwanger. Beide keren was dat namelijk wel het geval.

Mis je nog punten van beoordeling, mag je dat altijd onder het berichtje achterlaten.

Dit is een persoonlijke review en niet op verzoek van een bedrijf. De foto is uit persoonlijk bestand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.